Vedete din Romania

#extravaganta #andreea banica #showbiz #corina bud #tinute sumare

3 vedete familiste, dezlantuite in videoclipuri

Au devenit de curand mamici, au reusit sa se mentina si sa revina rapid la formele initiale, profitand din plin de acest lucru in cariera lor. Multe dintre tinerele vedete care imbina perfect viata de familie si cariera au uitat insa un detaliu important: odata ce ai devenit mama, publicul asteapta sa ai o conduita mult mai cuminte, chiar daca viata de artist presupune extravaganta, atragerea atentiei si mult show. 


Iata cateva vedete familiste care au adoptat o atitudine extrem de libertina in videoclipurile pe care le-au realizat in ultima vreme:

1 Andreea Banica

Mereu cocheta si dornica sa faca spectacole de neuitat, care incita mai ales imaginatia barbatilor, cantareata Andreea Banica a continuta cu acelasi stil sexy si provocator chiar si dupa ce a devenit mamica. Videoclipurile pe care le-a lansat in ultima perioada sunt parca mult mai incitante decat inainte. Tinutele sale sunt extrem de sexy, iar dansurile foarte lascive, mai ales cele din videoclipul "Electrified", in care artista joaca rolul unei asistente sexy.

Nici in videoclipul melodiei "Samba", lansat in decembrie 2010, la mai putin de un an de cand a adus-o pe lume pe micuta sa Sofia, Andreea Banica nu s-a dezis de stilul provocator. In acest videoclip, Andreea Banica isi pipaie lasciv sanii, iar in prim-plan apare o alta tanara imbracata sumar, care se unduieste incitant.


2 Corina Bud

Corina Bud a adus pe lume in noiembrie 2008 un baietel pe nume Ioan Robin, pe care il are impreuna cu omul de afaceri Nelu Bud, cu care are o relatie de peste 10 ani. Imediat dupa nastere, Corina a simtit parca nevoia de a se reinventa, desi debutul sau in showbiz a fost imediat remarcat, mai ales datorita stilului sau nonconformist. Odata insa ce a devenit mamica, Corina a mers mai departe socand in unele situatii cu aparitiile sale. Unul dintre momentele in care artista a socat publicul este acela in care a aparut intr-o tinuta extrem de sexy la un eveniment caritabil.

De asemenea, in videoclipul melodiei "A ta", Corina Bud are o coregrafie si o tinuta foarte incitante si joaca rolul unei adolescente indragostite. Versurile melodiei sunt la fel provocatoare si au, in plus, si conotatii sexuale foarte sugestive.



 

3 Elena Gheorghe

O alta vedeta familista care a realizat videoclipuri incitante este si cantareata Elena Gheorghe. Ea apare in noul sau videoclip, "Ecou", in tinute foarte sumare, imbratisandu-se si sarutandu-se patimas cu un tanar.


Sursa foto: djproradio.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare