Vedete din Romania

#bianca brad #parteneri vedete #sanda ladosi #Nicoleta Matea

3 vedete atrase de barbati certati cu legea

Sunt tinere, celebre si ar putea avea langa ele orice barbat si-ar dori, insa multe dintre vedetele showbizului romanesc par atrase de barbatii rai, certati cu legea. Aceasta atractie poate fi determinata atat de lumea in care se invartesc, cat si de naivitatea lor intr-ale dragostei. Iata cateva vedete care traiesc alaturi de barbati periculosi, care se invartesc in cercuri suspecte, unii dintre ei fiind chiar inchisi in spatele gratiilor.

1. Nicoleta Matea

Nicoleta Matea, sau casnica de la "Masterchef", este una dintre persoanele care au devenit rapid celebre prin prisma aspectului fizic, dar si personalitatii foarte puternice si critice.

Desi in momentul in care s-a prezentat la emisiunea "Masterchef", Nicoleta a povestit ca iubitul sau, Stefan Petre, este un prosper om de afaceri, de fapt, tanarul este hot de profesie. Acesta a fost acuzat in strainatate pentru mai multe furturi, iar acum s-ar afla la inchisoare pentru 15 luni.

Cei doi urmau sa se casatoreasca religios in luna noiembrie, insa, se pare, ca vor mai avea putin de asteptat.

2. Sanda Ladosi

Sotul cantaretei Sanda Ladosi, Stefan Tache, nu este nici el un barbat linistit. De curand, acesta a fost retinut pentru evaziune fiscala, pentru ca a pagubit statul cu peste 4 milioane de euro.

Se pare ca Stefan Tache a implicat-o in acest cerc periculos si pe cantareata. Potrivit "Libertatea", acesta ar introdus marfuri in circuit ilegal si printr-o firma unde artista era asociat.


3. Bianca Brad

Sotul Biancai Brad, Aurel Fratila, are probleme si mai grave cu legea. Acesta a fost acuzat si extradat in Statele Unite ale Americii pentru fapte de terorism. Se pare ca acesta ar fi furnizat echipament militar Iranului. Cu toate acestea, Bianca Brad sustine neincetat ca acesta este nevinovat.

"Nu stiu cum sa incep aceasta…declaratie… Stiu insa ca Aurel, cu care sunt impreuna din 2002, este nevinovat, cum de altfel au stabilit si organele judiciare din Romania (DIICOT), la finalul unei anchete complexe, desfasurata cu cativa ani in urma, si anume ca Aurel NU a savarsit nicio infractiune!", a scris Bianca Brad pe pagina sa de Facebook.




Sursa foto: ziare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului