Vedete din Romania

#plagiat #vedete plagiat #connect-r #melodii #elena gheorghe #Salman Khan #plagiat melodii

3 vedete implicate recent in scandaluri de plagiat

Inspiratia le poate juca uneori feste chiar si marilor vedete, care nu se dezic in a recurge la metode neortodoxe pentru a lansa noi piese. Iata cateva dintre celebritatile acuzate de plagiat in ultima perioada.

1. Iubitul indian al Iuliei Vantur a furat o melodie a Cleopatrei Stratan

Ultimul zvon aparut in presa indiana este acela ca frumoasa prezentatoare Iulia Vantur i-ar fi pus la dispozitie iubitului sau, Salman Khan, o melodie a micutei cantarete Cleopatra Stratan pentru a o folosi intr-unul dintre filmele in care acesta a jucat.

Astfel, linia melodica a colindului "La Bethleem colo-n jos" cantat de Cleopatra Stratan a ajuns pe coloana sonora a filmului "Bodyguard", lansat in 2011.

Versiunea indiana a acestui colind se numeste "Teri Meri" si este cantata de artistul Himesh Reshammiya, care a mai fost acuzat si in trecut ca se inspira din compozitiile europene pentru melodii.




2. Connect-R s-a certat cu Matteo pentru "Da-te-n dragostea mea"

In luna martie, un nou scandal de plagiat a aparut in lumea muzicala romaneasca. Desi ii leaga o prietenie de peste 14 ani, Matteo si Connect-R au pornit un adevarat razboi. Matteo l-a acuzat pe Connect-R ca i-a furat una dintre melodiile pe care urma sa o lanseze.

Matteo a povestit ca s-a intalnit cu Connect-R la un concert si i-a spus despre noua piesa pe care vrea sa o lanseze, "Mai da-te-n inima mea". Artistul a sustinut, de asemenea, ca imediat ce a aflat, Connect-R a inregistrat el melodia, care, de fapt, ii apartine lui.


3. Elena Gheorghe, acuzata ca o copiaza pe Beyonce

Cantareata Elena Gheorghe a fost acuzata imediat dupa lansarea melodiei "Ecou" ca aceasta piesa seamana izbitor de mult cu hiturile "Halo" si "Tatoo", cantate de celebrele cantarete Beyonce si Jordin Sparks.

Laurentiu Duta, cel care a compus melodia "Ecou", a respins rapid aceste acuzatii.

"Nu e adevarat ca a fost copiata, toate piesele comerciale au un substrat comun. Nu are nici o legatura. Nici macar nu sunt aceleasi note. Eu nu vad asemanarile alea evidente de care spun ei. Noi, autorii si interpretii, ne influentam uneori reciproc, dar nici vorba de plagiat. E o reactie fireasca a unor oameni invidiosi", a declarat Laurentiu Duta pentru "Libertatea".



Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului