Vedete din Romania

#vedete ipostaze haioase #vedete retele haioase #fotografii vedete #andreea esca #delia matache #lora

3 vedete in ipostaze haioase pe retelele de socializare

Viata de artist implica o maturizare precoce, asa ca multe dintre celebritatile autohtone incearca sa reinvie copilaria pierduta prin diverse moduri. Retelele de socializare au devenit portita lor de scapare in aceasta privinta. Iata cateva vedete autohtone care copilaresc inca si nu ezita sa arate acest lucru pe retelele de socializare.

1. Lora

De curand, frumoasa cantareata Lora a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care se joaca un indragit joc pentru copii, "Turnul instabil". Vedeta se amuza copios si traieste fiecare clipa la maximum, precum un copil plin de vioiciune si inocenta.



De asemenea, Lora are numeroase papusi de plus pe care nu ezita sa le arate fanilor si cu care ea chiar si adoarme.



Fire optimista si mereu pusa pe sotii, Lora nu ezita nici sa isi invite prietenele la o seara de joaca, presarata cu deghizari in personaje de desene animate sau, pur si simplu, o sesiune de strambaturi.





2. Delia Matache

Delia Matache este bine-cunoscuta pentru stilul sau nonconformist si atitudinea rebela. Artista nu se fereste niciodata sa impartaseasca cu fanii sai nici cele mai amuzante momente, in care ea apare in diverse ipostaze haioase.




Cu un umor foarte bine dezvoltat si cu o fire camelonica, Delia Matache reuseste sa isi binedispuna fanii si cu cele mai haioase deghizari.




3. Andreea Esca

Desi este o fire sombra, ce impune respect inca de la primul contact vizual, atunci cand apare la pupitrul stirilor, prezentatoarea TV Andreea Esca este, in viata de zi cu zi, o fire vesela, optimista si foarte copilaroasa. Acest lucru a fost dovedit mai ales in momentul in care a hotarat sa se alature retelei de socializare Facebook.

Vedeta si-a incantat fanii virtuali cu numeroase ipostaze surprinzatoare, in care cu greu ti-ai fi imaginat ca o vei vedea vreodata.

Andreea Esca da frau liber imaginatiei si "copilului din ea" mai ales in momentele in care ii are alaturi pe cei doi copii ai sai, carora nu le refuza aproape nimic, bucurandu-se din plin de fiecare clipa cu ei.






Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului