Vedete din Romania

#depresie #sinucidere #andreea marin #nicoleta luciu #laurette #vedete sinucidere

3 vedete in pragul sinuciderii

Presiunea mediatica, problemele personale sau viciile le aduc pe multe dintre vedete in ipostaze dramatice, peste care cu greu pot trece. Desi sunt constiente ca viata trebuie traita asa cum este ea data si ca, pe langa alte persoane, sunt binecuvantate, multe dintre vedete ajung in pragul sinuciderii, sleite de puteri, in fata atator probleme. Iata cateva celebritati care au recunoscut ca s-au gandit la un moment dat sa isi puna capat vietii.

1. Andreea Marin

Realizatoarea TV Andreea Marin a marturisit, de curand, chiar in cadrul emisiunii pe care o modereaza, "Pretuieste viata", ca, in urma cu ceva timp, a trecut printr-o perioada de despresie acuta, in care pur si simplu si-a dorit sa nu mai traiasca.

"Depresia este ca o gheara ce iti prinde sufletul. Nu dormi, nu mananci sau poate mananci prea mult, plangi din senin, nu mai ai nicio bucurie de a trai. Este foarte grav. Depresia nu este o vina, este o boala care are nevoie de ajutorul specialistilor. Se poate sa ajungi in momentul in care nu mai vrei sa traiesti. Eu am trecut printr-un astfel de moment. Parea ca totul e in regula, dar nu am mai vrut sa traiesc. Am avut norocul sa ajung la specialist la timp. Poate ca nu as mai fi fost in viata acum. Stim bine povestea Madalinei Manole si sunt atatea povesti stiute si nestiute”, a marturisit Andreea Marin.

2. Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a trecut si ea printr-o etapa dificila a vietii sale, in momentul in care a pierdut o sarcina. Vedeta a marturisit ca acel moment a fost unul de cumpana pentru ea. Nicoleta a recunoscut ca a vrut chiar sa isi puna capat zilelor pentru a curma suferinta prin care a trecea.

"Eram foarte emotiva in acea perioada, apoi, dupa un an, am ramas iar insarcinata, dar atunci am stiut ca ceva nu este in regula. Desi analizele ieseau bine, aveam un sentiment negativ. Sentimentul ca nu mai bate inima este groaznic", a recunoscut Nicoleta Luciu.

3. Laurette

Manechinul Laurette Atindehou a trecut cu greu peste despartirea de iubitul sau, Mihai, care a avut loc in primavara, mai ales ca nascuse abia de o luna.

Laurette a trecut atunci prin clipe de cosmar si a vrut chiar sa se sinucida. Cea care a reusit sa o scoata din aceasta stare profunda de depresie a fost insa mama sa, care a incurajat-o mereu sa fie puternica si sa iubeasca din nou viata.




Sursa foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare