Vedete din Romania

#Andreea Berecleanu Bruxelles #Andreea Esca Bruxelles #vedete intern #showbiz #atentate Bruxelles

3 vedete indragite, mesaje emotionante dupa atentatele de la Bruxelles

Atentatele de la Bruxelles nu le-au lasat indiferente pe vedetele de la noi. Andreea Esca. Andreea Berecleanu si Gabriela Cristea au postat mesaje pe Facebook dupa tragedia din Belgia, unde peste 30 de persoane si-au pierdut viata si alte peste 130 au fost ranite.


„De ce sa-ti ucizi seamanul? Cum poate asta sa ne faca specie evoluata? Ce bucurie poate sa-ti aduca durerea altcuiva? Este incredibil”, a Gabriela Cristea.

 

 

De ce sa-ti ucizi seamanul??? Cum poate asta sa ne faca specie evoluata??? Ce bucurie poate sa-ti aduca durerea altcuiva??? Este incredibil...

Posted by Gabriela Cristea on 22 Martie 2016

Si Andreea Berecleanu a reactionat dupa exploziile care au lovit in aceasta dimineata in Bruxelles. Vedeta a scris ca este alaturi de cei indoliati si de prietenii si rudele din Bruxelles, insa ca jurnalist nu intelege scaparile liderilor europeni si ale serviciilor de securitate. „Primul meu zbor. Prima mea iesire din tara. 1990. Destinatie: Bruxelles. Un schimb educational pentru elevii olimpici. Am prieteni acolo, am rude, am amintiri. Am emotii traite si reveniri intr-un oras si o tara dragi mie. Sunt alaturi de cei indoliati dar ca jurnalist, ca persoana care informeaza, care are intrebari, nu pot sa nu intreb: De ce sunt atatea scapari ale liderilor europeni? De ce am lasat sa ne scape de sub control numarul refugiatilor? De ce Serviciile Secrete nu colaboreaza asa cum ar trebui? De ce functioneaza separat? De ce, de ce, de ce...?”, s-a intrebat Andreea Berecleanu.

 

 

Primul meu zbor. Prima mea iesire din tara. 1990. Destinatie: Bruxelles. Un schimb educational pentru elevii olimpici....

Posted by Andreea Berecleanu on 22 Martie 2016

Pentru Andreea Esca, Bruxelles-ul ramane “un loc al pacii, solidaritatii si bucuriei. Imi amintesc cu lux de amanunte cum am realizat zeci de reportaje in zilele precedente transmisiei, cum ne-au lasat balta calculatoarele cu numai cateva minute inainte de ora 19 si am spus: “Buna seara si bun gasit la stiri “ cu cele mai mari emotii din viata mea si cum am sarbatorit Revelionul cu colegii mei dupa ce am rasuflat usurati ca ne-a iesit perfect in final. Despre asta este viata. Trebuie sa ne iasa bine…in final, prin oricat de multe incercari am trece”, a scris Andreea Esca pe Facebook, marti, dupa atentatele de la Bruxelles.

 

Bruxelles ramane pentru noi, echipa StirileProTV , locul de unde am realizat cea mai solicitanta transmisie in direct,...

Posted by Andreea Esca on 22 Martie 2016

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare