Vedete din Romania

#rude #nasi #vedete rude #afaceri #nunti #haine

3 vedete inrudite, care isi ofera beneficii reciproc

Lumea showbizului s-a transformat incet-incet intr-o comunitate aparte, care si-a format propriile traditii si obiceiuri si care are propriile reguli. Pe langa faptul ca sunt deschizatoare de trenduri, atat in ceea ce priveste stilul de viata, cat si prin maniera lor de a se purta, vedetele transmit prin actiunile lor si deciziile pe care le iau concepte care sunt rapid preluate de ceilalti. Pentru ca vor sa fie un model pentru ceilalti, se pare ca un nou trend se tot extinde in showbizul romanesc: acela de inrudire intre vedete.

Deoarece sunt persoane publice, atunci cand hotarasc sa faca pasul cel mare, alegerea nasilor de cununie trebuie facuta cu multa atentie, pentru ca si acestia trebuie sa fie la fel de importanti ca si ei.

Asa ca multe dintre cuplurile de vedete care s-au casatorit sau care urmeaza sa faca acest pas aleg ca nasi alte vedete, lucru ce ii ajuta sa iasa mai mult in lumina reflectoarelor.

Iata cateva vedete autohtone care s-au inrudit sau urmeaza sa faca acest lucru:

1 Nicoleta Luciu si Bianca Dragusanu

Fosta asistenta a emisiunii "Un show pacatos", Bianca Dragusanu a avut relatii cu mai multi barbati cunoscuti ai showbizului romanesc. Povestile sale de dragoste au fost mereu in atentia presei, mai ales ca acestea aduceau cu ele si putin iz de scandal. Acum insa, se pare ca Bianca Dragusanu si-a gasit sufletul pereche in persoana lui Victor Slav, prezentator TV, iar in luna septembrie acestia urmeaza sa faca marele pas. Cei doi si-au ales ca nasi de cununie pe Nicoleta Luciu si pe Zsolt Csergo.

Pe langa faptul ca se vor inrudi, cele doua dive se pare ca se implica deja impreuna in afaceri. Bianca Dragusanu si-a facut propria colectie de rochii, iar viitoarea sa nasa nu scapa nicio ocazie pentru a promova tinutele finei sale.

2 Pepe si Catalin Maruta

Cantaretul Pepe si realizatorul TV Catalin Maruta sunt alte vedete care s-au inrudit. Catalin si Andra Maruta au acceptat sa fie nasii de cununie ai cantaretului, care s-a casatorit anul trecut.

Odata cu aceasta inrudire au venit si avantajele, Pepe a castigat publicitate, iar Catalin Maruta rating, prin prisma povestii de divort intre Pepe si Oana Zavoranu, care pornisera un adevarat razboi de declaratii dupa separare.

3 Gabriela Cristea si Diana Bisinicu

Realizatoarea TV Gabriela Cristea si cantareata Diana Bisinicu au devenit si ele rude, dupa ce Gabriela si fostul sau sot, Marcel Toader, au acceptat sa ii fie nasi. Gabriela si Diana Bisincu s-au lansat impreuna si in afaceri.




Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare