Vedete din Romania

#coma #ozzy osbourne #accident schi #serban huidu #accidente grave

3 vedete la un pas de moarte

Celebritatea si banii nu te feresc de probleme. Viata agitata de artist te poate supune chiar unor mari pericole. Pentru ca isi petrec majoritatea timpului in masina si cutreiera tara in lung si in lat pentru a ajunge la concerte sau la alte evenimente, multe vedete au fost victime ale unor accidente grave, fiind la un pas de moarte. Iata cateva dintre vedetele care le-au dat fanilor cele mai mari emotii, dupa ce au fost implicate in accidente severe.

1 Serban Huidu

In decembrie 2010, si realizatorul TV Serban Huidu, cunoscut de la emisiunea "Cronica Carcotasilor", difuzata la Prima TV, le-a dat mari emotii fanilor sai.

In urma cu 2 ani, Serban Huidu, aflat impreuna cu familia la schi, a suferit un accident extrem de grav pe partie. Realizatorul a vrut sa evite niste copii, care erau nesupravegheati pe partie, insa s-a dezechilibrat si s-a lovit de un copac. Acesta a fost dus de urgenta la spital, cu un traumatism cranio-cerebral grav. Medicii i-au indus starea de coma, pentru a-i putea acorda ingrijirile medicale.


2 Martin Lawrence

Actorul american Martin Lawrence, cunoscut din filme precum "Big Mommas" sau "Bad Boys", a trecut si el prin clipe de groaza dupa ce, dupa o tura de alergat prin canicula, a fost gasit lesinat pe strada. Actorul a fost in coma trei zile. "M-a trezit la realitate si am inceput sa apreciez mai mult viata. Dupa coma a trebuit sa invat sa merg din nou. A fost o experienta traumatizanta", a marturisit actorul.


3 Ozzy Osbourne

Si rockerul Ozzy Osbourne a trecut printr-o experienta care l-ar fi putut costa viata. In anul 2003, artistul a avut un accident de motocicleta, in urma caruia a stat in coma opt zile.



Sursa foto: peteava.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului