Vedete din Romania

#mihaela radulescu #mick jagger #delia matache #dependenta Facebook #vedete Facebook

3 vedete obsedate de Facebook

Viata privata a vedetelor este un subiect incitant atat pentru mass-media, cat si pentru public. Desi unele celebritati incearca din rasputeri sa stea departe de paparazzi si presa in general, pentru a nu scapa detalii din viata lor intima in public, altele nu stiu cum sa mai iasa in evidenta si isi expun intimitatea cat mai opulent, chiar pe paginile de Facebook. Astfel ca, daca vrei sa te pui la curent cu noutatile din lumea mondena, nu trebuie sa mai stai sa "rasfoiesti" ziarele online, ci poti afla direct de la vedete ce se mai intampla in viata lor. Iata cateva dintre celebritatile care au ajuns dependente de retelele de socializare.

1. Mihaela Radulescu

De cand s-a retras din lumina reflectoarelor, realizatoarea TV Mihaela Radulescu si-a descoperit o noua pasiune: Facebookul. Vedeta posteaza nonstop mesaje si imagini pe reteaua de socializare. Astfel ca fie zi, fie noapte, vedeta scrie neincetat pe Facebook, unde le povesteste prietenilor sai virtuali tot ceea ce face: de la plimbari, activitati profesionale pana la ce gateste sau ce a mancat.

Mai nou, Mihaela Radulescu face si bani pe Facebook. Vedeta incaseaza sume frumusele de la diverse companii de cosmetice care au speculat noua pasiunea a vedetei. Acestea i-au propus contracte de promovare, astfel ca doar pentru un singur rand scris pe reteaua de socializare despre diverse produse de infrumusetare, Mihaela Radulescu incaseaza nu mai putin de 1.500 de euro.


2. Delia Matache

Cantareata Delia Matache chiar a recunoscut public ca nu poate trai fara Facebook. Ea a marturisit ca are probleme chiar si cu somnul din cauza retelei de socializare, deoarece nu se poate dezlipi de la conversatiile interesante pe care le are cu fanii.

"Creeaza dependenta 100%. Mi-am dat seama de asta in momentul in care una dintre paginile de Facebook mi-a cazut si am simtit ca ceva din doza mea zilnica de rutina lipseste. Si mi-am zis: nu putem exista fara Facebook?! In cazul meu sau in cazul unei persoane cunoscute, esti la curent cu ce parere au oamenii, critici, incurajari", a declarat Delia.

3. Mick Jagger

Solistul trupei Rolling Stones a marturisit intr-un interviu recent ca a avut o perioada in care devenise dependent de reteaua de socializare Facebook atat de tare, incat isi neglija chiar si marea sa pasiune: muzica.

"Stau prea mult la computer si prea putin cantand la chitara. Exista o problema cu aceasta viata din fata monitorului care iti eclipseaza viata reala. E mai usor sa tii legatura cu oamenii, iar cu unii dintre ei nici n-as vrea sa tin legatura. Dar iata ca sunt pe Facebook! Poti petrece mult timp acolo, cand ar trebui sa faci cu totul altceva", a declarat solistul Rolling Stones.




Sursa foto: timeslive.co.za

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului