Vedete din Romania

#Radu Zamfir #vedete batrane #iulia albu #mircea radu #showbiz #vedete interne

3 vedete total schimbate in realitate fata de cum le stiai de la televizor. Risti sa nu le recunosti!

De multe ori poti recunoaste dintr-un foc pe strada personajele care apar pe micul ecran si te tin tinutit cu orele in fata televizorului. Adesea, puteti sta umar la umar fara sa-ti dai seama ca sunt persoane publice, caci multe dintre vedete fie au imbatranit, fie arata cu totul altfel in realitate.

Radu Zamfir



Pe medicul Radu Zamfir, unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic de la inceputul anului, din Muntii Apuseni, ultimele luni par sa-l fi schimbat dramatic. A asistat neputincios la moartea a doi oameni, iar suferinta si-a spus cuvantul. Doctorul Zanfir nu mai are aproape nimic din barbatul tanar, vesel, pe care il admirau toate colegele, dar si pacientele ori studentele venite in practica la Spitalul Fundeni, acolo unde acesta profeseaza.

Sursa foto: mediafax.ro

Chirurgul Radu Zanfir a incaruntit si fi putut sa treaca neobservat la un eveniment monden de zilele trecute daca nu ar fi fost nominalizat la premiul pentru intreaga activitate.

CITESTE SI:

Vedetele, ridicole sau asi in moda? Ce spun expertii!
Elena Ceausescu, amanta de profesie? Iata cati barbati i-au trecut prin asternuturi
Cine este doctorul acuzat ca era sa o omoare pe Oana Roman


Mircea Radu

Frumuselul Mircea Radu, idolul femeilor din toata tara de pe vremea cand prezenta celebra emisiune "Din dragoste", a adaugat cativa ani in buletin care si-au spus cuvantul si pe infatisarea sa.

Sursa foto: ele.ro

Barbatul zvelt, cu ochi frumosi si zambet cuceritor, are acum parul alb, burta si putina gusa. In ciuda aspectului neingrijit pe care l-a capatat in ultima vreme, prezentatorul TV sustine ca se simte bine in pielea lui, mai ales ca acum are si un fiu pentru care trebuie sa fie in forma. "Plange, gangure, rade. Sunt fericit, baiatul meu mi-a schimbat viata, ma simt mai tanar ca nicioodata. Fac tot posibilul sa petrec cat mai mult timp alaturi de el si de sotia mea", a declarat Mircea Radu, pentru cancan.ro.

Iulia Albu

Sursa foto: valentincalinescu.net

Pe Iulia Albu te-ai astepta sa o vezi si pe strada asa cum apare si la televizor: cu o multime de accesorii ciudate in cap sau cu ochelari care mai de care mai fistichii ori cu fel si fel de piercinguri pe fata.


Sursa foto: theflappergirlchronicle.ro

Ei, bine, fashion editorul arata si se imbraca absolut normal in timpul liber. Ba chiar multi spun despre ea ca este o femeie frumoasa, critincand-o pentru modul in care isi schimonoseste chipul, in numele... artei.

Sursa foto: zoltanlorencz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare