Vedete din Romania

#Anca Serea #vedete vaduve #vedeve milionare #Carmen Galin #Dana Nicolaescu

3 vedete vaduve milionare

Viata ne rezerva surprize la fiecare pas. Chiar daca incercam se ne ferim de necazuri, acestea se intampla fie ca vrem sau nu. Acest lucru este valabil chiar si pentru celebritati. Desi sunt inca destul de tinere si au crezut ca in sfarsit viata le-a zambit, cateva dintre vedetele autohtone au trecut prin trauma si durerea de a deveni vaduve la o varsta prematura. Au fost casatorite insa cu barbati potenti financiar, care au avut grija sa le lasa o avere impresionata. Iata cateva vedete vaduve milionare din showbizul romanesc.

1. Anca Serea

Desi nu foarte multa lume stie, Anca Serea, sotia cantaretului Adrian Sana, de la Akcent, a fost casatorita cu un prosper om de afaceri, Filip Poplingher, care a decedat in anul 2010 din cauza unei boli cumplite: leucemie. Prezentatoarea de la Prima TV a ramas cu o avere impresionanta dupa moartea sotului sau, cu care are si doi copii.

Averea pe care o detine Anca Serea consta in numeroase terenuri intravilane, paduri si imobile, toate acestea ridicandu-se la o valoare de cateva milioane euro.

"E adevarat ca a fost un om inteligent, care a stiut sa inmulteasca banii pentru a asigura un viitor familiei sale. A lasat in urma cateva terenuri si apartamente, dar acum sa nu-si inchipuie lumea ca suntem milionari, ca Becali. Avem mai mult decat oamenii de rand, iar acesti bani sunt pentru copiii nostri, pentru educatia lor, sa aiba un viitor asigurat, lipsit de griji", a declarat Anca Serea.

2. Dana Nicolaescu

Dana Nicolaescu a ramas vaduva in luna ianuarie, dupa ce marele regizor Sergiu Nicolaescu a decedat la varsta de 82 de ani, dupa ce a suferit o operatie de peritonita. Regizorul a lasat in urma sa o avere ce se ridica la suma de aproximativ un milion de euro, ce consta in doua case, un teren intravilan, o proprietate de vacanta la malul marii si 13 conturi bancare cu aproximativ 400.000 de euro.

3. Carmen Galin

Actrita Carmen Galin, cunoscuta din filmul "Fram, ursul polar", a ramas vaduva la inceputul acestui an. Actrita a trait o frumoas poveste de dragoste, ce a durat aproape 20 de ani, cu omul de afaceri Dan Schneider, primul milionar roman dupa Revolutie.

Acum, Carmen Galin se afla in conflict cu fiul milionarului, care o acuza pe vedeta ca ar fi ascuns moartea sotului sau, pentru a profita de averea de cateva milioane stransa de Dan Schneider.



Sursa foto: feminis.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare