Vedete din Romania

#carmin ionescu #cleopatra stratan #irina columbeanu #copii vedete #Lorin Mihalache

4 copii care calca pe urmele parintilor celebri

Copiii vedetelor au ocazia sa intre in lumina reflectoarelor de la varste foarte fragede, iar dragostea pentru un anumit domeniu le este insuflata chiar de parintii celebri. Invatati de mici cu domeniile artistice, copiilor nu le este greu sa le calce pe urmele parintilor-vedeta. Iata patru copii care au sanse mari sa aiba o cariera infloritoare atunci cand vor fi mari.

1. Irina Columbeanu

La 6 ani, Irina Columbeanu este deja o mica domnisoara frumoasa si stilata. In urma cu cateva zile, ea a participat in premiera la un concurs de frumusete pentru copii si a fost incoronata "Mini Miss FTV Model". Irinuca a schimbat mai multe tinute pe parcursul concursului si a defilat pe podiumul de moda sub privirea emotionata a tatalui ei.

Dezinvolta pe podium, Irina Columbeanu pare ca are toate ingredientele necesare pentru a calca pe urmele mamei ei, Monica Gabor.



Sursa foto:libertatea.ro

2. Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan a debutat in muzica in anul 2006, la varsta de doar 3 anisori. Pasiunea ei pentru muzica i-a fost insuflata de tatal ei, Pavel Stratan. Prima piesa lansata, "Ghita", a inregistrat un succes rasunator, iar Cleo Stratan a intrat in Cartea Recordurilor pentru "cel mai tanar artist cu propriul album". Inca de la acea vreme, despre Cleopatra Stratan s-a spus ca are sanse sa devina la fel de cunoscuta precum tatal ei.



Sursa foto:mediafax.ro

3. Lorin Mihalache

Lorin Mihalache este fiul cunoscutului tambalagiu Marius Mihalache. In varsta de 13 ani, Lorin are toate sansele sa calce pe urmele tatalui sau. Tanarul artist a participat in aceasta primavara la un concurs de talente, unde i-a cucerit pe jurati cu numarul sau la tobe.

Pasiunea lui pentru muzica nu este intamplatpare. De cand s-a nascut, a fost inconjurat doar de artisti, incepand cu tatal sau si continuand cu bunicul si unchiul. In aceste conditii, nu ar trebui sa ne mire daca Lorin Mihalache va ajunge sa preia intr-o zi stafeta de la tatal sau.




Sursa foto:click.ro

4. Carmin Ionescu

Carmin Ionescu a mostenit de la tatal sau, Marian Ionescu, pasiunea pentru muzica. Avand inca din copilarie o stransa legatura cu muzica, Carmin a decis sa isi faca si el o cariera in acest domeniu. In varsta de 24 de ani, el canta sporadic cu trupa Directia 5 si face parte din formatia RPK.



Sursa foto:click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare