Vedete din Romania

#Kate Moss Johnny Depp #Iulia Vantur Marius Moga #Laura Cosoi Smiley #vedete extern #vedete intern #cupluri vedete #showbiz

4 cupluri celebre pe care ni le-am dori din nou impreuna

Nu au trecut testul timpului, dar cu toate acestea au ramas in memoria colectiva drept unele dintre cele mai frumoase cupluri mondene. Iata cateva dintre relatiile pe care publicul si le-ar dori reinnodate.

Laura Cosoi si Smiley

Sursa foto: libertatea.ro

"Perechea perfecta". Asa i-au considerat, vreme de cinci ani, fanii pe Laura Cosoi si pe Smiley. Vestea ca cei doi se despart i-a bulversat atunci pe multi si la fel de multi au fost cei care au tot sperat ca odata si odata cei doi se vor impaca, ba chiar ca artistul o va cere in casatorie pe blondina si vor trai fericiti pana la adanci batraneti. N-a fost sa fie asa, fiecare incercand, in cei doi ani de la decizia de a se separa, sa isi refaca vietile. S-a vorbit chiar ca Laura isi dorea un copil, iar Smiley nu era dispus sa renunte prea curand la nebuniile tineretii.

CITESTE SI:

Andreea Balan s-a maritat in secret? Iata cum s-a dat de gol!
Umilinta maxima la un eveniment monden! Doua vedete...
Traian Basescu, bunic pentru a doua oara! A nascut Ioana Basescu

Iulia Vantur si Marius Moga

Sursa foto: unica.md

S-au iubit, s-au despartit, s-au impacat si apoi s-au separat iar. Definitiv! Iulia Vantur si Marius Moga au facut si ei un cuplu indragit de multa lume. Daca unii s-au amuzat initial din cauza diferentei de inaltime dintre blondina si Micul Mozart, altii, in schimb, le-au apreciat discretia. Timp de sase ani-  cat a durat iubirea lor, cei doi nu s-au remarcat prin scandaluri, ba chiar si dupa despartire au ramas foarte buni prieteni, ceea ce i-a facut pe multi sa nu isi piarda speranta ca la un moment dat flacara pasiunii dintre ei se va reaprinde. Cert este ca acum Moga are o relatie cu o blonda care pare copia fidela a Iuliei.

Kate Moss si Johnny Depp

Sursa foto: vogue.com

Dar are si Occidentul cuplurile sale pe care fanii si le-au dorit din nou impreuna. Unul dintre ele este cel format de Kate Moss si Johnny Depp. Simbol al anilor '90, cuplul a durat vreme de patru ani. A fost o relatie pasionala, cu multe suisuri si coborasuri. Modelul a marturisit ca a plans ani in sir dupa despartirea, in 1998, de celebrul actor.

Sarah Jessica Parker si Robert Downey Jr.


Sursa foto: vogue.com

Sapte ani a durat relatia dintre Sarah Jessica Parker si Robert Downey Jr. Pe vremea aceea, mai exact intre 1984 si 1991, cei doi nu erau atat de cunoscuti in lumea intreaga, insa pentru fanii lor, relatia a fost una speciala. Si chiar daca amandoi si-au refacut vietile, fiecare urmandu-si drumul, multi si-ar dori ca cei doi sa mai faca pereche, macar pe platourile de filmare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare