Vedete din Romania

#giulia anghelescu #cristi enache #vedete #tom cruise #jojo #cher #liviu varciu #lili sandu # tudor sisu #cupluri vedete

Cupluri de vedete de care nu-ti mai amintesti

Cuplurile din showbiz apar si dispar. Sunt destul de putine cupluri care rezista impreuna mai mult de cateva luni sau cativa ani, tocmai de aceea dupa o perioada mai lunga de timp, uitam cine a avut o relatie cu cine. Ce zici? Crezi ca iti mai amintesti de cuplurile mondene de acum multi ani?


1. Jojo si Liviu Varciu

Jojo si Liviu Varciu au format un cuplu la inceputul anilor 2000. Pe atunci, Liviu canta in trupa L.A. si era unul dintre cei mai ravniti burlaci, in timp ce Jojo aspira la o cariera infloritoare in muzica. Dupa doar cateva luni de relatie, cei doi s-au despartit, dar nu au explicat de ce au luat aceasta decizie. Liviu Varciu a acceptat sa vorbeasca despre relatia cu Jojo abia in anul 2009, cand a spus ca s-a despartit de ea din cauza ca l-a inselat.



Sursa foto: libertatea.ro


2. Lili Sandu si Tudor Sisu

Lili Sandu si Tudor Sisu au format unul dintre cele mai neasteptate cupluri din showbizul autohton. Relatia lor a debutat fulminant tot la inceputul anilor 2000, cand trupa La Familia, din care facea parte Tudor Sisu, era una dintre cele mai indragite din Romania. La acea vreme, Lili Sandu abia incepea sa cocheteze cu muzica si facea parte din trupa Trinity. Relatia amoroasa dintre Lili Sandu si Tudor Sisu a fost de scurta durata, intrucat amandoi erau tineri si nu se gandeau la ceva serios.



Sursa foto: ziarulring.ro



Sursa foto: mondonews.ro


3. Giulia Anghelescu si Cristi Enache

In anul 2000, Giulia Anghelescu a avut o scurta relatie de dragoste cu solistul trupei Directia 5, Cristi Enache. Cei doi s-au cunoscut la mare cu un an mai devreme, iar artistul si-a dat toata silinta sa o cucereasca pe tanara cantareata, pe atunci in varsta de doar 15 ani. Dupa ce i-a trimis un buchet de flori in timpul unei emisiuni TV live, Cristi a reusit sa o convinga pe Giulia sa fie iubita lui, dar dupa cateva luni s-au despartit.



Sursa foto: vedete.rol.ro



Sursa foto: tabu.ro


4. Tom Cruise si Cher

Desi este cu 16 ani mai tanar decat Cher, Tom Cruise nu s-a lansat intimidat si a curtat-o intens in anii '80. Pe atunci, Tom era un tanar actor in plina ascensiune, gratie rolului din filmul "Top Gun", in timp ce Cher era in fruntea topurilor muzicale si reusise sa se afirme si in cinematografie.



Sursa foto: thoughtsdaily.com

Sursa foto principala: perfecte.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare