Vedete din Romania

#andreea marin #andreea esca #alexandra ungureanu #elena gheorghe #showbiz #vedete shopping #vedete fara fite

4 dive fara fite. Ai toate sansele sa le intalnesti intr-un magazin de cartier

Te intrebi cum arata in realitate divele de pe micul ecran? Nicio grija! Ai toate sansele sa dai peste ele chiar in magazinul de unde iti faci cumparaturile frecvent. Multe dintre vedete lasa fitele deoparte si ies la shopping ca oamenii normali.

Andreea Marin

Sursa foto: wowbiz.ro

Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe Andreea Marin, recent, la cumparaturi intr-un cartier din Capitala. Imbracata sport, intr-un trening deschis la culoare, cu parul strans neglijent intr-o coada si cu o pereche de ochelari de soare pe ochi, "Zana" s-a oprit prima data la pet-shop pentru a cumpara mancare pentru cainii, pisicile si pasarile pe care le are acasa. Apoi, a intrat intr-o farmacie, de unde a iesit cu o sacosa plina. Si pentru ca in zona era un supermarket, diva a intrat si si-a facut cumparaturile. Si-a carat singura sacosele pana la masina.

CITESTE SI:

Saraca fata bogata. Cum a ajuns Monica Gabor cu conturile goale!
E oficial! Ce vedete divorteaza astazi la notar
Fiul lui Schumacher, dezvaluiri despre starea tatalui sau


Elena Gheorghe

Sursa foto: unica.ro

Nici Elena Gheorghe nu face prea multe fite atunci cand vine vorba despre propriile-i cumparaturi. Imbracata lejer sau mai fistichiu, cantareata coboara la magazinul de la piciorul blocului pentru a se aproviziona cu cele trebuincioase.

"La cumparaturi. Ca tot omul...;)) Tu ti-ai facut cumparaturile?", a scris Elena Gheorghe pe Facebook, in dreptul acestei imagini. Fotografia o surprinde pe artista numarandu-si maruntul din portofel pentru achizitia facuta pentru micul dejun: doi litri de lapte, cateva croissante si o bucata de branza.

Andreea Esca

Sursa foto: unica.ro

Iar daca pe Andreea Esca te-ai obisnuit sa o vezi seara de seara la pupitrul stirilor de la ora 19.00, afla ca in afara programului vedeta este o mama si o sotie responsabila, care isi face singura cumparaturile. Andreea nu pregeta nici ea sa se laude cu postura de cumparator obisnuit. Ea e postat o imagine in care se arata foarte nedumerita. "Pana ne dumirim ce-a fost cu meteoritul din Rusia, mie sa-mi spuneti daca asta nu e conopida extraterestra?" a scris jurnalista pe Facebook.

Alexandra Ungureanu


Sursa foto: cristi-raraitu.blogspot.com

Pe Alexandra Ungureanu ai insa toate sansele sa o intalnesti intr-un magazin second-hand. Cantareata a dezvaluit ca nu e nimic rusinos sa iti cumperi haine purtate. "Se gasesc foarte multe lucruri faine si ieftine intr-un magazin second-hand. Nu am nicio problema daca au fost purtate o data sau deloc", a marturisit Alexandra.

Sursa foto: vistawallpapers.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului