Vedete din Romania

#Ioan Luchian Mihalea #decese artisti #vedete intern #laura stoica #showbiz #madalina manole

4 morti care au ingrozit Romania. Cum si-au pierdut viata cei mai iubiti artisti

Mihaela Runceanu, Ioan Luchian Mihalea, Laura Stoica sau Madalina Manole sunt doar patru dintre marii artisti ai Romaniei care au inchis ochii mult prea devreme. Moartea lor a creat un val de regrete si multi le fredoneaza si acum cu drag melodiile.

Madalina Manole


Sursa foto: alo-moda.ro

Chiar si la mai bine de patru ani, moartea Madalinei Manole continua sa fie invaluita in mister. Pe 14 iulie 2010, chiar cand urma sa implineasca 43 de ani, "Fata cu parul de foc" a fost gasita moarta in casa in care locuia cu sotul sau. Potrivit expertizelor medicale, ea ar fi murit intoxicata cu o substanta otravitoare. Parintii artistei au sustinut mereu ca de vina pentru moartea fiicei sale ar fi Petru Mircea, sotul sau, insa anchetatorii nu au putut dovedi implicarea acestuia.

CITESTE SI:

Divele de la pagina 5
Demis Roussos a murit!
Jennifer Lopez nemachiata! Cum arata bomba sexy in stare pura


Laura Stoica

Sursa foto: adevarul.ro

La 10 martie 2006, o alta voce se stingea. Laura Stoica si logodnicul ei, Cristian Margescu, au murit intr-un accident rutier petrecut la Sinesti, in judetul Ialomita. Se intoceau spre Capitala de la un spectacol pe care Laura il sustinuse la Urziceni, cand o masina plina cu fiare vechi a intrat pe contrasens si le-a taiat calea. Cu cateva zile inainte, artista anuntase ca urma sa devina mama.



Ioan Luchian Mihalea

Sursa foto: stiri.com.ro

22 de ani se implinesc anul acesta si de la moartea lui Ioan Luchian Mihalea. Cazul a socat o tara intreaga. Mihalea, care era dirijorul Grupului Song si Minisong, avea 42 de ani cand a fost ucis cu bestialitate in apartamentul sau din Bucuresti de doi tineri de doar 20 de ani. Pe unul dintre ei Mihalea il cunostea. Cei doi criminali, care voiau sa-l jefuiasca, au fost condamnati in 1994 la inchisoare pe viata.




Mihaela Runceanu




25 de ani au trecut de cand Mihaela Runceanu a inchis ochii pentru totdeauna. Pe 1 noiembrie 1989, artista a fost gasita moarta in garsoniera sa din Bucuresti. Criminalul a fost prins la scurt timp. Era vorba de un tanar de 21 de ani, care a marturisit ca a ucis-o pe cantareata pentru a face rost de bani. El a sugrumat-o si a fugit cu un videocasetofon, un televizor, un pick-up, bijuterii si tigari, incendiind locuinta, pentru a-si ascunde urmele, scrie wowbiz.ro. Cosmin Stefanescu, autorul crimei, a stat 17 ani dupa gratii.

Sursa foto: wowbiz.ro

La eliberarea din inchisoare, si-a cerut iertare de la parintii artistei. "Sa-l ierte Dumnezeu, ca eu nu pot! Si nu o sa pot cate zile voi mai avea!", a declarat Lenuta Runceanu, mama artistei pentru wowbiz.ro.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare