Vedete din Romania

#lili sandu #rocsana marcu #madalina ghenea #madalina draghici #vedete intern #romance focoase

4 romance focoase, curtate de barbati celebri

Frumusetea si carisma romancelor nu mai este demult timp o noutate pentru starurile internationale. Asa se face ca unele dintre cele mai focoase romance au ajuns sa fie curtate de unii dintre cei mai celebri barbati din showbizul international si, cum le-a fost greu sa tina doar pentru ele detaliile picante, am ajuns sa aflam si noi de ele. Descopera care sunt divele autohtone curtate de barbati celebri.

1. Rocsana Marcu

Din cand in cand, Rocsana Marcu isi mai aminteste cate ceva din trecutul ei amoros si impartaseste picanteriile cu fanii ei. Zilele trecute, prezentatoarea emisiunii Star Matinal de la Antena 2 a marturisit ca l-a cunoscut in urma cu ceva timp pe celebrul will.i.am, fostul lider al trupei Black Eyed Peas, si ca a fost curata de acesta.

Producator renumit si foarte cautat de artisti pentru diverse colaborari, will.i.am i-ar fi facut avansuri focoasei blondine, insa aceasta i-a spus pas, pe motiv ca nu era atrasa de el. Rocsana nu a precizat cand s-a consumat episodul romantic, insa a tinut sa spuna ca, pentru a scapa de insistentele artistului, l-a mintit ca este in acea perioada delicata a lunii.

Trupa Black Eyed Peas, care nu mai activeaza in prezent, a concertat la Bucuresti in toamna lui 2007. Acesta poate fi momentul in care Rocsana l-a cunoscut pe will.i.am.

Citeste si: Barbati care pozeaza in familisti convinsi, dar care isi insala partenerele

2. Madalina Ghenea

Frumoasa Madalina Ghenea a fost cuplata cu o multime de barbati celebri, printre care si castigatorul premiului Oscar, Adrien Brody.

Starul din pelicula "Pianistul" a cunoscut-o pe focoasa romanca in anul 2011 si a curtat-o intens, dar ea nu a cedat avansurilor. La sfarsitul anului 2011, cu ocazia lansarii calendarului Pirelli, Adrien a intalnit-o pe Madalina la o petrecere si, potrivit presei italiene, i-a facut ochi dulci toata seara.


 

3. Lili Sandu

In 2011, despre Lili Sandu si celebrul model Gabriel Aubry, fostul iubit al actritei Halle Berry, s-a zvonit ca ar avea o relatie. De fapt, canadianul doar a curtat-o pe focoasa romanca, insa nu a ajuns niciodata la inima ei.



Citeste si: Barbati de succes, fara noroc in dragoste


4. Madalina Draghici

Madalina Draghici, actita cunoscuta pentru rolurile din telenovelele difuzate de postul Acasa TV, a fost curtata de cel mai sexy cantaret grec al momentului, Kostas Martakis. S-a intamplat in 2010, pe cand frumoasa blonda se afla intr-o scurta vacanta in Atena. Madalina si Kostas s-au intalnit la concertul artistului, iar acesta i-a facut o dedicatie muzicala personala pentru a o impresiona.


Sursa foto: Libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare