Vedete din Romania

#actrite #iulia vantur #romance Hollywood #romance Bollywood #Maia Morgernstern #Julia Verdes #vedete intern

4 romance vedete la Hollywood si Bollywood. In ce filme s-au facut remarcate?

rumusetea romancelor nu a trecut neobservata in marile industrii cinematografice ale lumii. Hollywoodul si Bollywoodul au beneficiat din plin de sarmul si talentul unora dintre cele mai in voga vedete si actrite de la noi, in productii de succes. Iata cateva romance care au jucat in filme straine de notorietate si care fac cinste tarii noastre peste hotare!

1. Iulia Vantur

Zvonurile conform carora Iulia Vantur va juca un rol intr-o productie indiana au fost confirmate ieri, cand a aparut primul videoclip in care danseaza alaturi de actori indieni indragiti la Bollywood - Pulkit Samrat si Bilal Amrohi. Videoclipul este un "preambul" la pelicula in care-si va testa abilitatile actoricesti - "O Teri".

"Ma bucur ca am avut ocazia sa explorez "mirajul bollywoodian", ca am simtit pe propria-mi piele cum se creeaza astfel de momente artistice pline de emotie, de expresivitate, inconjurata de oameni care iubesc viata, care exprima din tot sufletul acest lucru si se bucura de ceea ce fac.", a declarat vedeta, citata de Libertatea.ro, cu privire la experienta traita in timpul filmarilor pentru productia cinematografica.



2. Maia Morgernstern

Maia Morgernstern este una dintre cele mai talentate si titrate actrite romance si cea care, in 2004, odata cu aparitia in "Patimile lui Hristos", regizat de Mel Gibson, a deschis calea multor actori autohtoni catre Hollywood, dar a aprins si dorinta romancelor de a testa industria cinematografica de peste ocean.

Maia Morgenstern a interpretat unul dintre cele mai importante roluri ale filmului, Fecioara Maria, mama lui Iisus, si l-a jucat exemplar, potrivit criticilor de film de la acea vreme.

"Demnitatea, suferinta, ceea ce imi cerea regizorul, cred ca m-au imbogatit sufleteste si au deschis perspectiva unui nou mod de a te raporta la un personaj interpretat intr-o productie cinematografica", a declarat actrita, intr-o editie de Paste a emisiunii "Secvential", in 2013, de la Antena 3.



3. Julia Verdes

Julia Verdes este mai putin cunoscuta publicului din Romania, intrucat galateanca, acum in varsta de 36 de ani, a parasit tara noastra dupa ce a castigat titlul de Miss Universe Romania, in 1998.

In urma "pelerinajului" pe care l-a facut ca model al unei cunoscute agentii de modele din America, romanca a pus piciorul prima oara in India, in 2004, unde a aparut in diverse reclame si campanii publicitare. In 2008, a aparut in prima pelicula indiana "U Me Aur Hum" si de atunci a mai jucat in alte 5 filme, devenind o vedeta la Bollywood.

"Dansul indian nu e deloc usor. Dupa opt ore de repetitii, seara stateam cu picioarele in apa rece si aveam tot timpul dureri de spate. Aveam un fel de antrenor pakistanez cu care invatam fonetic dialogurile. Invatasem sa citesc, dar nu intelegeam nimic", a povestit Julia, intr-un interviu acordat cotidianului Adevarul, despre experienta solicitanta si epuizanta de a juca in astfel de filme.

4. Monica Barladeanu

Scoala americana de actorie pe care a urmat-o Monica Barladeanu a dat, intr-un final, roade. Vedeta, considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania, a reusit sa patrunda in industria cinematografica a Hollywoodului cu un rol mic, dar care i-a atras notorietatea in lumea americana a filmului.

In 2006, vedeta a debutat in episodul 11 (The Hunting Party) din celebrul serial Lost,  premiat cu Globul de Aur in acelasi an.

La sfarsitul anului trecut, actrita a anuntat ca va juca intr-un alt serial de notorietate din America, "CSI: Crime si Investigatii", in care a jucat odinioara o alta romanca celebra, Catrinel Menghia. Monica Barladeanu va aparea in episodul "Boston Brakes" al serialului.


 

Citeste si:

Citeste si:

Vedete care platesc scump celebritatea 

Talia subtire cu multa cheltuiala se tine - Ce sume fabuloase au investit  vedetele noastre in imaginea lor

Sursa foto: Libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare