Vedete din Romania

#alex velea #antonia #vedete intern #relatie Antonia

4 semne ca Alex Velea i-a distrus viata Antoniei

Relatia dintre Antonia si Alex Velea a inceput cu stangul, artista fiind acuzata de presa si de apropiatii artistului ca a contribuit la destramarea casniciei acestuia. Lucrurile au degenerat rapid in viata cantaretei. In loc sa se bucure de fluturii din stomac pe care ar trebui sa-i provoace noua idila din viata ei, Antonia pare pe zi ce trece mai deprimata si nefericita. Iata patru semne ca relatia cu Velea i-a purtat ghinion artistei!

 

1. Este barfita si blamata de toata lumea

Reputatia artistei a inceput sa aiba de suferit inca de la primele zvonuri ca intre ea si Alex Velea s-a infiripat o relatie amoroasa. Indiferent de adevaratul motiv din spatele divortului artistului, Antonia a fost cea pusa la zid de presa si de apropiati pentru ca ar fi destramat casnicia cantaretului, lucru care a facut-o pe vedeta sa fie deprimata si abatuta in mai toate aparitiile publice pe care le-a avut.

2. A divortat de sotul ei si s-a indepartat de fetita

Antonia a divortat de sotul ei, Vincenzo, cu care are un copil, pentru a putea avea o relatie cu Velea, ceea ce a insemnat pentru vedeta o rupere totala de familia care i-a fost alaturi ani in sir.

Separarea de fiica sa, Maya, de 3 ani, a fost cel mai greu lucru de suportat in divortul artistei. Abia de curand, vedeta a constientizat cat de greu ii este fara fetita ei si si-a postat suferinta pe pagina ei de Facebook, alautri de poze care afisau o Antonia mai trista si deprimata ca niciodata.

3. Are probleme financiare

S-au scurs recent informatii in presa conform carora Antonia s-ar confrunta cu probleme financiare serioase. Relatia cu artistul si-a pus negativ amprenta asupra carierei artistei. Pe fondul scandalului care o acuza de destramarea casniciei lui Velea, concertele s-au rarit, iar cariera artistei pare sa fie in cadere libera.

In plus, pana si prietenele artistei o barfesc pe Antonia sustinand ca aceasta gaseste tot soiul de pretexte absurde pentru a nu-si plati consumatia in baruri sau la restaurante ori pentru a nu-si achizitiona haine. Potrivit acestora, adevaratul motiv din spatele acestor eschive ar fi lipsa banilor.

4. Relatia cu Velea s-a racit

Sacrificiile vedetei par sa fi fost in zadar, intrucat Antonia nu gaseste prea multa consolare si afectiune nici in bratele noului ei iubit, Alex Velea. Gurile rele din jurul celor doi artisti sustin ca relatia dintre acestia s-a racit considerabil si ca Velea este pe zi ce trece mai indiferent cu vedeta.

Sursa foto: Reginele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare