Vedete din Romania

#marcel toader #gabriela cristea #impacare Marcel Pavel #impacare Gabriela Cristea

4 semne ca Marcel Toader si Gabriela Cristea se vor impaca

Realizatoarea TV Gabriela Cristea si omul de afaceri Marcel Toader au divortat in luna iunie. De atunci, cei doi au traversat o perioada tumultuoasa, presarata cu declaratii picante din viata lor de cuplu, desi acestia avusesera pana in acel moment un mariaj discret.  Totusi, ultimele luni au scos la iveala si multe indicii care ar arata ca, de fapt, asa cum a mai si fost speculat inca de la inceput in presa, separarea celor doi ar fi fost doar o strategie de promovare, mai ales ca prezentatoarea TV isi pierduse jobul in vara. Iata cateva semne care arata ca, in curand, am putea asista la o impacare intre cei doi.

1. Separati, dar impreuna

Desi Gabriela Cristea si Marcel Toader s-au separat in luna iunie, la scurt timp dupa divort cei doi s-au afisat din nou impreuna la botezul finei lor Anastasia, fiica cantaretei Diana Bisnicu. Imediat dupa acest eveniment, cei doi au postat pe paginile lor de Facebook fotografii de la botez. Intr-una dintre imaginile postate, cei doi pareau destul de apropiati si tandri.




In plus, Gabriela Cristea a pastrat pe contul sau de Facebook toate fotografiile in care apare alaturi de fostul sau sot, semn ca declaratiile inversunate pe care aceasta le-a facut dupa divort nu erau chiar atat de pline de ura.

La sfarsitul lunii septembrie, Gabriela Cristea si Marcel Toader vor fi din nou impreuna la un eveniment. Cei doi figureaza pe lista de invitati la o nunta la care fina lor, Diana Bisinicu, si sotul acesteia vor fi nasi, astfel ca sunt mari sanse ca Gabriela si Marcel sa onoreze amandoi invitatia.

2. Surprinsi impreuna in weekend-uri

Imediat dupa divortul din luna iunie, Gabriela Cristea si fostul sau sot au fost surprinsi impreuna de mai multe ori la sfarsit de saptamana, acest lucru ridicand mari semne de intrebare asupra veridicitatii despartirii lor.

3.  Marcel Toader face primul pas

Subit, de cateva zile, Marcel Toader si-a dat seama ca o vrea inapoi pe Gabriela Cristea. Acesta posteaza pe pagina sa de Facebook mesaje emotionante pentru a a-i atrage atentia fostei sale sotii si chiar ar fi cerut ajutorul finei Diana Bisiniuc pentru a aranja o intalnire intamplatoare cu Gabriela Cristea.

 De asemenea, acesta a si declarat public ca o vrea inapoi pe fosta sa sotie. "Sunt multe momente in care ma gandesc la ea. Daca se schimba, as vrea sa ma impac cu ea. Imi doresc ca ea sa-si poata deschide mintea, sa poata comunica, sa stie sa spuna iarta-ma, imi pare rau, scuza-ma. Gabi este acum rezultatul cuvintelor mele din timpul casniciei. S-a schimbat asa cum am vrut, dar atunci cand nu a mai fost langa mine. Arata bine, zambeste, e fericita. I-am schimbat iarasi drumul. In bine", a declarat, de curand, Marcel Toader, pentru "Libertatea".

4. Au obtinut ceea ce isi doreau

Imediat ce au anuntat ca vor divorta, Gabriela Cristea si Marcel Toader au devenit rapid extrem de mediatizati. Si, odata cu aceasta notorietate, au venit si numeroasele oferte din partea televiziunilor.

Gabriela Cristea a obtinut din nou un job la postul TV Kanal D, de unde a fost data afara vara trecuta printr-un SMS, iar Marcel Toader a iesit si el in lumina reflectoarelor, obtinand chiar un contract cu postul TV Antena 1, pentru emisiunea "Burlacul".

Astfel, nu ar fi de mirare ca, in curand, sa asistam la o impacare surprinzatoare intre cei doi, chiar daca in acest moment Gabriela Cristea spune ca Marcel Toader face parte doar din trecutul sau si ca intre ei nu mai exista nicio sansa de impacare.

Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare