Vedete din Romania

#razvan fodor #muzica #adela popescu #jojo #actorie #tudor chirila #vedete cariera

4 vedete autohtone care si-au schimbat cariera

Actoria si muzica sunt doua domenii artistice apropiate, din acest motiv nu ar trebui sa te surprinda cand afli ca persoane pe care le cunosteai datorita rolurilor din piese de teatru si din filme au luat drumul muzicii sau cand muzicieni apreciati au schimbat macazul spre zona actoriei. In showbizul autohton, avem multe exemple de vedete care, de-a lungul carierei, au trecut de la o meserie la cealalta, fie din dorinta de a infrunta o noua provocare, fie din dorinta de a castiga mai multi bani.

1 Adela Popescu

La inceputul anilor 2000, Adela Popescu debuta ca actrita in serialul "In familie", dar succesul l-a cunoscut cativa ani mai tarziu, odata cu rolul de fata buna din telenovela "Numai iubirea".

Desi este considerata una dintre cele mai talentate actrite din noua generatie, Adela Popescu a pus actoria pe locul doi, pentru a se dedica muzicii. De ceva timp, Adela Popescu este solista trupei DJ Project si este fericita cu a sa cariera de cantareata.

Chiar daca a cunoscut succesul ca actrita, Adela Popescu a cochetat cu muzica si in trecut. In adolescenta, ea a facut parte dintr-o trupa, alaturi de Elena Gheorghe, insa proiectul nu a avut succes.



Sursa foto: protvmagazin.ro

2 Razvan Fodor

Razvan Fodor a devenit cunoscut in peisajul monden in anul 2000, ca solist al trupei Krypton. Fizicul sau atragator l-a ajutat sa devina unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania, insa pe atunci inima lui apartinea unei frumuseti autohtone, Catrinel Menghia.

Cum muzica nu ii mai oferea satisfactii, Razvan Fodor s-a reorientat in cariera si a ales sa se concentreze pe actorie. Din 2004, el a putut fi vazut in productii precum "Milionari de weekend", "Pacatele Evei", "Un film simplu", "Aniela" sau "Iubire si onoare".


Sursa foto:libertatea.ro

3 Jojo

Pe numele adevarat Catalina Grama (fosta Ionescu), Jojo s-a lansat in peisajul monden ca artista. Spre sfarsitul anilor '90, ea a lansat piesa "Roz" care a devenit imediat hit, insa pasiunea pentru actorie a determinat-o sa renunte la cariera in muzica si sa se axeze pe filme.

Acum, Jojo este considerata una dintre cele mai talentate tinere actrite, ea avand la activ numeroase roluri in filme, printre care "Poker", "Ultimul corupt din Romania", "Nasa" si "S-a furat mireasa".




Sursa foto: rtv.net

4 Tudor Chirila

Tudor Chirila este actor de meserie. In anul 1996, el a absolvit UNATC, sectia actorie, insa a facut cariera in muzica, in ciuda faptului ca era considerat unul dintre cei mai talentati tineri actori. Tudor Chirila canta cu trupa Vama si este multumit de cariera aleasa.


Sursa foto: adevarul.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare