Vedete din Romania

#vedete extern #vedete intern #decese vedete #eminem #kirk douglas #dan puric #showbiz

4 vedete care au aflat din presa ca nu mai traiesc

Stirile circula cu viteza, dar nu tot ce apare in presa sau pe internet este si adevarat. Mai multe vedete, de la noi sau de peste hotare, au aflat cu stupoare ca jurnalistii le-au "omorat" pur si simplu.

Dan Puric

Multa lume buna a plans dupa mine, primeam telefoane si mi-am dat seama ca sunt iubit. Unii mi-au facut chiar parastas la o manastire...

Dan Puric

Sursa foto: puteredefemeie.wordpress.com

In urma cu trei ani, un blog publica o stire potrivit careia actorul Dan Puric a murit la Spitalul Coltea, dupa ce fusese victima unui accident, pe scena Teatrului National. Stirea era urgent preluata si de alte site-uri, pana sa ajunga sa fie de fapt... infirmata. Actorul a povestit ulterior la Romania TV ca s-a simtit bine atunci cand a aflat ca "a murit". "M-am simtit bine, sunau foarte multe televiziuni la sotie acasa. «A murit Dan Puric?» «Nu!»... «Pacat!». Ei voiau stirea, sunt atat de ahtiati... Multa lume buna a plans dupa mine, primeam telefoane si mi-am dat seama ca sunt iubit. Unii mi-au facut chiar parastas la o manastire", a povestit Dan Puric.

Actorul a explicat si de ce un asemenea incident l-a facut sa se simta bine: "Ma simt chiar onorat, pentru ca eram intr-o criza de personalitate".

CITESTE SI:

Inna, umilita in public. A plecat plangand dintr-o emisiune!
Alexandra Stan face o dezvaluire incredibila: "Am fost indragostita de el!"
Florin Piersic - decizie socanta!

Kirk Douglas

Sursa foto: dr.com.tr

Dar nu se intampla doar in presa de pe la noi, ci si in mass-media de peste hotare. Necrologul actorului Kirk Douglas a fost publicat din greseala pe internet, duminica aceasta, de revista People, desi starul american, in varsta de 97 de ani, traieste si se simte foarte bine. Cu titlul "DO NOT PUB Kirk Douglas Dies" ("A NU SE PUBLICA - Kirk Douglas a murit"), celebra revista a publicat un articol scris in prealabil sub forma unui omagiu adus actorului american, scrie Mediafax. Necrologul, care a generat un val de reactii pe Twitter - internautii ironizand eroarea comisa de People - a fost retras de pe site-ul revistei.

Miley Cyrus

Sursa foto: bravonet.ro

O gluma macabra facuta in vara de administratorii unui site anunta ca Miley Cyrus a fost gasita moarta in casa ei din Los Angeles. Era, de fapt, o imagine din cel mai recent videoclip al artistei, insa stirea i-a alertat pe fanii vedetei. Potrivit Hollywood Life, Miley a aflat de zvonurile care circulau, insa nu s-a grabit sa-si linisteasca fanii. "I s-a parut chiar foarte amuzant totul si incearca sa ingroase gluma prin faptul ca nu a mai postat nimic pe Twitter", a povestit un apropiat al artistei pentru publicatia americana.

Eminem

Sursa foto: eminem.net

Anul acesta si Eminem a fost "ucis" de fani pe o retea de socializare. In vara, un mesaj potrivit caruia artistul a incetat din viata devenea viral pe internet, mii de fani din intreaga lume redistribuindu-l si transmitand mesaje de regret.

Sursa foto: 4tuning.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare