Vedete din Romania

#sinucidere #jerry seinfeld #paris jackson #nadia comaneci #vedete sinucidere

4 vedete care au incercat sa se sinucida

Lumea stralucitoare a celebritatii nu iti ofera doar faima si bani. Aceasta te poate conduce si in tenebroasele sale ascunzisuri, precum drogurile, sau te poate face sa te gandesti chiar la suicid din cauza presiunii intense care se pune asupra ta. Iata cateva vedete care nu au putut rezista presiunii mediatice sau au trecut prin momente grele ce le-au impins chiar la gandul de a se sinucide.

1 Nadia Comaneci

Mereu discreta in ceea ce priveste viata sa personala si rezervata in declaratii, dar si in aparitiile televizate, fosta gimnasta Nadia Comaneci a trecut prin momente greu de suportat in perioada in care parintii sai au hotarat sa divorteze. Potrivit unor informatii aparute recent pe site-ul ofuxico.com.br, Nadia Comaneci a incercat sa isi puna capat zilelor in anul 1978, consumand apa sanitara.

Nadia a marturisit in urma cu multi ani ca a incercat sa se sinucida, insa a invocat faptul ca era terorizata de spionii lui Nicolae Ceausescu in momentul in care a plecat din Romania.


2 Paris Jackson

Fiica in varsta de 15 ani a celebrului cantaret Michael Jackson a incercat sa isi puna capat zilelor acum doua zile, in urma unei discutii mai aprinse cu rudele sale.

Tanara a fost internata de urgenta la un spital din Los Angeles, dupa ce si-a taiat venele la una dintre incheieturi. Motivul pentru care adolescenta a recurs la acest gest a fost faptul ca rudele sale i-au interzis sa mearga la un concert al cantaretului Marilyn Manson.

3 Catalin Botezatu

Creatorul de moda Catalin Botezatu a recunoscut ca, in urma cu mai multi ani, a incercat sa se sinucida, dupa decesul unui prieten foarte bun. Vedeta a marturisit ca a stat aproape o ora intr-o masina pe marginea unei prapastii. El a dezvaluit ca persoana care l-a incurajat sa treaca peste aceste momente dificile a fost cantareata Madalina Manole, care, acum trei ani, si-a pus capat zilelor din cauza faptului ca se simtea data la o parte din lumea artistica.


4 Jerry Seinfeld

Actorul de comedie Jerry Seinfeld, care a facut sa zambeasca milioane de oameni, a marturisit ca s-a gandit de multe ori sa isi puna capat zilelor din cauza depresiei, provocate de o deceptie in dragoste.

"Daca nu ar exista copiii mei, viata mea nu ar mai avea niciun sens. As putea sa ma sinucid," a declarat Jerry Seinfeld.



Sursa foto: ofsaid.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului