Vedete din Romania

#verigheta #verigheta Bianca #verigheta Pepe #verigheta Delia Matache

4 vedete care au renuntat la verigheta imediat ce s-au casatorit

Desi alegerea verighetelor este una dintre cele mai mari dileme inainte de casatorie, se pare ca toata zarva facuta in jurul acestor inele este in zadar. Exemple multiple in acest sens gasim chiar si in showbiz. Chiar daca inainte de nunta, celebritatile isi etaleaza inelele pe care le-au achizitionat, aceasta incantare dispare imediat ce are loc fericitul eveniment. Iata cateva vedete care au renuntat rapid la verighete imediat ce s-au casatorit.

1. Bianca si Victor Slav

Fosta asistenta TV Bianca Dragusanu si realizatorul TV Victor Slav s-au casatorit in urma cu o saptamana. Desi cei doi au facut un mare tam-tam cu organizarea nuntii si chiar si-au laudat extrem de mult verighetele, la doar o zi dupa nunta cei doi amorezi s-au afisat fara acestea. Mai intai prezentatorul meteo, iar la scurt timp, si Bianca a postat pe Facebook o fotografie in care apare fara verigheta.

Acest gest ridica din nou mari semne de intrebare asupra veridicitatii sentimentelor care exista intre Bianca si Victor. Inainte de nunta, multe persoane, chiar si din anturajul celor doi, au declarat ca aceasta poveste de dragoste este doar una de fatada.


2. Pepe

Cantaretul Pepe s-a casatorit si el anul trecut cu Raluca Pastrama, insa doar in fata ofiterului de la Starea Civila. Artistul a marturisit insa ca nu va purta verigheta nici dupa ce se va casatori religios.

"Nu port verigheta si nu am purtat niciodata in viata mea. In primul rand pentru ca nu m-am casatorit religios cu Raluca, dar nici dupa cununie nu o sa port. Pur si simplu nu suport inelele", a declarat Pepe.

3. Delia Matache

Nici cantareata Delia Matache nu a purtat prea mult timp verigheta dupa casatorie. Artista si-a motivat gestul prin faptul ca in pictorialele pe care le face nu are voie sa poarte acest inel.

4. Printul William

Desi stia ca este unul dintre cei mai vanati barbati din lume si ca gestul sau va fi imediat interpretat de presa, printul William nu s-a sfiit sa isi dea jos verigheta de pe deget la doar cateva zile dupa nunta.


Sursa foto: unica.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului