Vedete din Romania

#sandra bullock #steve buscemi #actori celebri #talente vedete

4 vedete care au talente nebanuite

Cu siguranta actorii, cantaretii sau alte celebritati sunt talentate. Altfel, acestea nu ar mai fi in atentia publicului. Ceea ce nu stiai insa este faptul ca exista vedete care au si alte cateva talente ascunse, unele demne chiar de circ, pe care nu le-ai fi banuit niciodata. Iata cateva celebritati care au talente uimitoare:

1. Pierce Brosnan


Charmantul actor irlandez Pierce Brosnan a invatat inca de la varsta de 16 ani de la un fachir in varsta cateva trucuri ale acestei meserii. Inainte sa devina unul dintre cei mai apreciati actori, Brosnan a lucrat timp de trei ani in cadrul uni circ ca fachir. Actorul s-a folosit de acest inedit talent si pentru diverse roluri, insa a renuntat in anul 2004, dupa ce a avut loc un accident in timp ce filma un episod din "The Muppets".

2. Geena Davis


Geena Davis nu numai ca este o actrita talentata, premiata cu premiul Oscar si membru al Mensa, ea este, de asemenea, maestra la trasul cu arcul. Desi la inceput tirul cu arcul a fost pentru ea doar un hobby, in doar doi ani vedeta a deprins atat de bine tainele acestui sport incat a participat chiar si la Jocurile Olimpice Davis, unde s-a regasit printre semifinalisti.

3. Steve Buscemi


Actorul Steve Buscemi a uimit intreaga audienta cand Nucky Thompson, personajul pe care l-a interpretat in serialul "Boardwalk Empire", a inceput sa faca jonglerii ca un adevarat profesionist. Buscemi a recunoscut dupa aceasta isprava ca este pasionat inca de mic de jonglerii si isi dorea sa faca demonstratii chiar pe strada, insa a marturisit ca nu a avut niciodata curajul sa faca acest lucru.

4. Sandra Bullock


Fermecatoarea actrita Sandra Bullock poate vorbi fluent limba germana. Mama sa a fost cantareata de opera in Germania, dar si profesoara de canto. Vedeta a invatat limba germana in perioada in care a insotit-o pe mama sa intr-un turneu in Europa in Salzburg si in Nurnberg. Actrita Sandra Bullock a facut parte chiar din corul copiilor acompaniat de mama sa.



Sursa foto: themalaysianinsider.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare