Vedete din Romania

#andreea marin #artisti #cazaturi #ruby #momente penibile #accidente scena #Deea Maxer

4 vedete care au trecut prin momente penibile pe scena

Coregrafiile complicate, hainele buclucase si, uneori, emotiile i-au pus pe multi dintre artistii autohtoni in ipostaze destul de jenante. Unii si-au pierdut echilibrul pe scena, cazand in plin concert, altii si-au expus corpul mai mult decat trebuia, in timp ce unii au trecut prin momente de panica, in care nu au mai putut canta, emotionati de multimea care ii aclama. Iata cateva vedete autohtone care au trecut prin momente penibile pe scena.

1 Ruby

Excentrica artista a oferit cel mai recent exemplu in ceea ce priveste cazaturile in timpul concertelor. Artista a sustinut weekendul acesta un show plin de energie in orasul Pitesti, care i-a crescut atat de mult adrenalina incat, din dorinta de a-i extazia si mai mult pe fani, a facut o miscare mai greoaie. In timpul acesteia, Ruby si-a pierdut echilibrul si a cazut in genunchi, in mijlocul scenei.

Artista s-a ales cu o rana destul de mare la genunchi, insa nu s-a sfiit sa le-o arate si fanilor sai de pe reteaua de socializare Facebook, care au sarit rapid in ajutorul ei, cu diverse sfaturi care sa o ajute sa se vindece cat mai repede.



2 Deea Maxer

Un moment extrem de savuros pentru public l-a oferit si sotia cantaretului Dinu Maxer, Deea, la ceremonia unui eveniment destul de fastuos, ce s-a tinut in luna aprilie intr-un restaurant de lux din nordul Capitalei.

Exact cand isi facea grandioasa intrare pe scena, cele cateva trepte pe care le avea de coborat artista au reprezentat un real pericol pentru ea. Cantareata a alunecat, ajungand in cele din urma de scena aproape in genunchi.

Deoarece audienta isi indreptase intreaga atentie spre ea, hohotele de ras nu au intarziat sa apara. Vedeta si-a continuat insa si ea prestatia cu zambetul pe buze.




3 Dan Balan

Chiar daca femeile par mai neindemanatice, nici barbatii nu stau rau la capitolul cazaturi pe scena. Una dintre cele mai penibile, dar si dureroase cazaturi pe scena, a oferit-o fostul component O-Zone, Dan Balan. In timpul unui concert, acesta a facut o saritura, care a facut sa se desprinda o scandura din scena, aceasta lovindu-l chiar in fata.




4 Andreea Marin

O intrare in scena la fel de spectaculoasa precum cea a Deei Maxer si-a facut si realizatoarea TV Andreea Marin. Desi a afisat mereu o imagine imaculata, se pare ca si "Zana" poate sa mai greseasca uneori. In cadrul unui eveniment, vedeta si-a facut aparitia pe scena intr-o rochie spectaculoasa, insa care a lasat sa i se vada si ceea ce nu ar fi trebuit.




Sursa foto:ziarulnational.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare