Vedete din Romania

#vedete #roxana ciuhulescu #sporturi extreme #dani otil #diana dumitrescu #consuelo mutu #practicare sporturi extrme

4 vedete care practica sporturi extreme

Nevoia de adrenalina nu tine cont de statut! Bogati sau saraci, celebri sau nu, oamenii au cautat dintotdeauna se evadeze din cotidian si sa-si testeze limitele. Astfel, nu este de mirare ca din ce in ce mai multe vedete autohtone simt nevoia de senzatii tari si ajung sa incerce diverse sporturi extreme menite sa le dea fiori de adrenalina.


1. Consuelo Mutu

Consuelo a fost mereu o prezenta discreta si eleganta care s-a multumit sa stea in umbra lui Adrian Mutu. Acesta este si motivul pentru care fanii sai au ramas surprinsi cand manechinul a postat pe Facebook o poza din timpul unei sarituri cu parasuta. "Salutari tuturor. Voiam sa impart acest lucru cu voi... Lectii de parasutism, saritura de la 15.000 de metri in insorita Florida. Credeti ca o voi mai face vreodata?", a scris Consuelo in dreptul fotografiei.


2. Dani Otil

Pasiunea pentru sporturi extreme a iubitului Mihaelei Radulescu este binecunoscuta. De la cursele de motociclete enduro si pana la wakeboard, Dani Otil pare sa le fi incercat pe toate. Recent, el si-a mai adaugat in palmares o asemenea distractie furnizoare de adrenalina: flyboarding-ul. Prezentatorul tv s-a ridicat la cativa metri deasupra apei cu ajutorul unei perechi de ghete speciale si al unui furtun conectat la o ambarcatiune.


3. Diana Dumitrescu

O alta vedeta care stie sa se distreze la maxim este Diana Dumitrescu. Ea s-a apucat de sporturi extreme inca din 2010 de cand era sotia lui Ducu Ion, producator de filme la Studiourile MediaPro. Frumoasa actrita a fost surprinsa in timp ce practica wakeboardingul pe un lac din apropierea Capitalei.


4. Roxana Ciuhulescu

Cand vine vorba despre vedete care practica sporturi extreme, Roxana Ciuhulescu este un nume peste care nu poti sa treci cu vederea. Prezentatoarea emisiunii Pro Motor este pur si simplu dependenta de orice fel de sport, cu precadere de cele care onfera senzatii tari.

De-a lungul timpului, Roxana a incercat diverse senzatii tari oferite de parasailing, sky-jet sau coborarea pe franghie in albia unui rau, de la 50 de metri altitudine. Recent chiar, femeia cu cele mai lungi picioare din Romania s-a antrenat cu profesionistii din Marina militara si a exersat saltul liber in mare de la diferite inaltimi din elicopter.



Sursa foto: wowbiz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare