Vedete din Romania

#genti #haine #pantofi #loredana groza #adriana bahmuteanu #alexandra dinu #vedete cheltuitoare

4 vedete cheltuitoare, care irosesc sume imense pe capricii

Obrazul subtire cu cheltuiala se tine! Atunci cand ai bani iti permiti orice capriciu, iar shoppingul devine pentru tine un mod de viata. Asa se pare ca se intampla si in cazul multor vedete autohtone, pentru care banii nu inseamna mai nimic. Rochii de mii de euro, accesorizate cu genti si incaltaminte la fel de scumpe, sume imense lasate in casieriile magazinelor de lux in numai cateva minute. Iata patru vedete cheltuitoare din Romania!

1 Loredana Groza

Cunoscuta pentru tinutele extravagante pe care le poarta, Loredana Groza cheltuieste sume imense de bani pentru a-si reinnoi garderoba. De curand, artista a dat 10.000 de lei pe haine cu motive etno si tiganesti din noua colectie a Danei Budeanu. Lori a luat o rochita, in valoare de 2.000 de lei, o fusta, al carei pret s-a ridicat la 1.200 de lei, cateva maiouri, dar si o ie.

Mai mult, presa tabloida scrie ca tinuta cantaretei, de la acelasi eveniment, a costat 5.030 de euro, numai rochia si cizmele facand, adunate, 2.000 de euro.

2 Madalina Ghenea

Aflata in Romania inca de dinaintea Pastelui, frumoasa Madalina Ghenea si-a vizitat parintii aflati la Slatina, iar apoi a ramas in Capitala, unde a onorat invitatiile catorva emisiuni radio si tv.

Cu aceasta ocazie, iubita faimosului actor hollywoodian Gerard Butler si-a satisfacut si pasiunea pentru shooping intr-un magazin de haine de firma din zona Dorobanti. Paparazzi Click au surprins-o plecand de acolo cu sacose in care avea haine de cel putin 10.000 de lei.

3 Alexandra Dinu

Actrita recunoaste ca este o persoana cheltuitoare si nu tine banii la saltea. "Imi plac pantofii, haine in masura bunului-simt, nu sunt innebunita dupa shopping", a declarat Alexandra pentru "Wowbiz".

Cu toate acestea, anul trecut, cu ocazia unor evenimente mondene de la noi din tara, Alexandra a purtat o rochie transparenta, din voal si dantela creatie a brandului italian Sarli, in valoare de 8.000 de euro, potrivit libertatea.ro.

4 Adriana Bahmuteanu

Chiar daca s-au impacat de Paste, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana raman doua dintre personajele nonconformiste in media. La sfarsitul lunii trecute, deputatul spunea cat de cheltuitoare poate fi fosta lui sotie.

Drept dovada, el a adus in emisiunea "Drept la Tinta", de la Kanal D, doua poze in care se pot observa gentile Adrianei. "Doua papornite de carat ceapa care au costat 18.000 de dolari, cumparate cu cardul meu. Intr-un singur magazin a cumparat de 51.000 de dolari la Las Vegas", a declarat Prigoana.


Sursa foto: brasov.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului