Vedete din Romania

#divort #vedete #andreea marin #elena udrea #gabriela cristea #diana dumitrescu

4 vedete feminine care arata senzational de cand au divortat

Divortul pare sa fie de bun augur pentru multe vedete feminine. Kilograme in plus, depresie, ten obosit, cearcane? Nici vorba de asa ceva. Odata ce obtin actul de divort, unele vedete se redescopera, infloresc si au mai multa grija de felul in care arata.


1. Andreea Marin

Criticata de multe ori pentru kilogramele in plus acumulate in timpul mariajului cu Stefan Banica Jr, Andreea Marin a luat masuri urgente. Fosta Zana a adoptat un stil de viata sanatos si sustine ca se simte mai bine ca niciodata. Pentru ea, ziua incepe cu un mic dejun bazat pe fructe si sucuri naturale si continua cu o sesiune de intrafit, o tehnica speciala care contribuie la accelerarea metabolismului. Din rutina zilnica a Andreei Marin nu lipsesc sauna si masajul, doua modalitati ideale de slabire si tonifiere.

La un asemenea program de intretinere, nu este de mirare ca vedeta a ajuns la o silueta de invidiat dupa divort si are un ten intinerit.



Sursa foto:ele.ro


2. Elena Udrea

De cand s-a lansat in politica, in urma cu aproape 10 ani, Elena Udrea a atras atentia prin vestimentatia sexy. Silueta ei a fost, de asemenea, un subiect indelung dezbatut, carcotasii fiind de parere ca blonda s-a ingrasat serios. Vara aceasta, insa, la scurt timp dupa divortul de Dorin Cocos, Elena Udrea a surpins pe toata lumea cu noua ei silueta. Si pentru ca se simte mandra de felul in care arata acum, Elena Udrea nu s-a sfiit sa poarte costume de baie care sa-i accentueze noile forme.



Sursa foto: facebook.com


3. Gabriela Cristea

Silueta Gabrielei Cristea a trecut prin transformari uriase in ultimii ani. Daca acum 3 ani era criticata pentru kilogramele in plus si pentru "colaceii" care s-au instalat usor, usor pe abdomen, in prezent, dupa divortul furtunos de Marcel Toader, Gabriela afiseaza un trup senzational. Vedeta de televiziune recunoaste ca divortul a ajutat-o sa slabeasca mai mult fortat, decat voit, dar este foarte fericita cu silueta pe care a dobandit-o.



Sursa foto: unica.ro


4. Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu a avut o silueta de invidiat si inainte de divort, dar de cand s-a separat de Ducu Ion radiaza de frumusete. De altfel, actrita a acceptat sa realizeze un pictorial sexy pentru o revista, iar in prima poza dezvaluita zambetul ei este cat se poate de sincer. Noul iubit al Dianei a ajutat-o sa treaca mai usor peste divort si i-a readus zambetul pe buze.



Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare