Vedete din Romania

#exercitii #muschi #sport #vedete #fitness #sala de sport #vedete feminine

4 vedete feminine care au exagerat cu exercitiile la sala de sport

Dorinta vedetelor feminine de a arata cat mai bine le determina sa petreaca din ce in ce mai mult timp in sala de fitness. Daca ar face aerobic sau exercitii cardio pentru tonifiere, lucrurile ar fi excelente, insa vedetele nu se multumesc cu atat. Ele vor sa-si mareasca masa musculara si, odata ce intra in joc, nu se lasa pana ce nu dobandesc un corp ca de barbat. Iata cateva vedete feminine care au cam exagerat cu exercitiile la sala de sport.


1. Jojo

Jojo a trecut prin numeroase schimbari de la inceputul carierei. S-a ingrasat, a slabit, a trecut de la vestimentatia ieftina si de proasta calitate la haine de firma, iar intr-o vreme surprindea pe toata lumea cu aparitiile ei sexy si feminine. In prezent, formele corpului nu mai sunt un atu pentru Jojo, intrucat vedeta a slabit foarte mult si a exagerat cu exercitiile la sala de sport. Bratele ei incep sa semene din ce in ce mai mult cu bratele unui barbat, iar venele ies in evidenta intr-un mod inestetic.



Sursa foto: libertatea.ro


2. Anda Adam

Anda Adam este dependenta de fitness, iar in urma cu ceva timp marturisea ca merge de 3 ori pe saptamana la sala, pentru a-si sculpta corpul si a se mentine in forma. Chiar daca artista se simte excelent si isi adora muschii bine definiti, carcotasii cred ca blonda exagereaza cu exercitiile la sala si ca isi pierde din feminitate.



Sursa foto: stirileprotv.ro


3. Madonna

Madonna este dependenta de fitness de ani buni si nu trebuie sa fii expert pentru a-ti da seama de acest lucru. Bratele divei sunt numai muschi, insa nu arata bine deloc, ba chiar o fac sa-si piarda din feminitate. Dupa ce a exagerat cu exercitiile la sala si a fost criticata pentru felul in care arata, Madonna a inceput sa foloseasca mai rar greutatile, pentru a reveni la brate mai armonioase.



Sursa foto: stylefrizz.com


4. Cameron Diaz

Nici Cameron Diaz nu a scapat de urmarile dependentei de sala de fitness. Intr-o vreme, actrita a exagerat cu exercitiile la sala, astfel ca bratele ei aratau precum bratele unei culturiste.

Ca si cum muschii bine definiti nu i-ar fi stirbit suficient de mult din feminitate, Cameron Diaz nici nu avea un bust prea generos, ceea ce a facut ca tabloidele din America sa o asemene cu un barbat. In prezent, corpul actritei arata mult mai bine, semn ca nu mai exagereaza cu exercitiile la sala.



Sursa foto: blisstree.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare