Vedete din Romania

#mihaela radulescu #scandal sexual #cristian tabara #monica gabor #nadine #vedete scandal

4 vedete implicate in scandaluri sexuale

Pe cat de greu s-au zbatut sa isi construiasca o imagine impecabila, pe atat de usor si-au pierdut-o atunci cand au fost implicate in diverse scandaluri rasunatoare. Cu sau fara voia lor, mai multe vedete de prima mana din Romania au ajuns pe prima pagina a ziarelor de scandal dupa ce au avut parte de show-uri mediatice cu tenta sexuala.

1. Nadine

Pe cand juca alaturi de Claudiu Bleont intr-o piesa de teatru regizata chiar de sotia celui din urma, Nadine a avut parte de un episod socant. Frumoasa mulatra a marturisit public ca este hartuita sexual de indragitul actor.

"(...) Si in noaptea aia, de la cinci la sase dimineata, mi-a batut cu pumnii in usa camerei, urla sa deschid, nu mai puteam de frica, credeam ca imi va sparge usa. Mi-a dat zeci de mesaje pe telefon sa deschid, m-a sunat nonstop, a fost groaznic", a povestit Nadine in revista "Ciao". La vremea respectiva, actorul nu a oferit nicio declaratie pe acest subiect.

2. Cristian Tabara

Binecunoscutul prezentator TV Cristian Tabara a fost implicat intr-un scandal sexual de proportii, dupa ce fosta iubita l-a acuzat ca a abuzat de fiica ei. Tabara a fost cercetat timp de doi ani, dupa care magistratii l-au declarat nevinovat. Din cauza acestor acuzatii, Tabara a incheiat colaborarea cu postul de televiziune Pro TV.

3. Mihaela Radulescu

In 2009, Mihaela Radulescu s-a trezit, fara voia ei, in mijlocul unui scandal mediatic de proportii. Primul sau sot, Bogdan Radulescu, a dezvaluit in presa ca fosta sotie l-a inselat chiar in casa lor, cu un coleg din trupa din care el facea parte.

Cateva luni mai tarziu, tot in presa a iesit si Elan Schwartzenberg, ultimul sot al Mihaelei care a declarat ca "orgiile sexuale sunt preferinta ei", scrie "Libertatea".

4. Monica Gabor

Pe cand inca era casatorita cu Irinel, fosta doamna Columbeanu a fost acuzata de un impresar italian, pe numele sau Antonello de Genaro, ca i-a oferit servicii sexuale pe vremea cand cei doi erau impreuna la Roma si Milano. Cei doi s-au amenintat reciproc cu procesele la tribunal, insa imaginea Monicai a iesit destul de sifonata.




Sursa foto: paginademedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului