Vedete din Romania

#vedete #vedete libertine #vedete cuminti

4 vedete libertine care s-au cumintit

O buna perioada de timp au fost capetele de afis ale celor mai multe stiri din ziarele de cancan. Unele dintre ele si-au facut chiar debutul in showbiz prin prisma scandalurilor in care au fost implicate. In ultima vreme insa, unele dintre cele mai controvesate vedete autohtone s-au schimbat radical. Au renuntat la atitudinea rebela, indreptandu-se spre activitati productive sau spre viata de familie ori de cuplu. Iata cateva vedete care s-au cumintit in ultima vreme:


1. Madalina Pamfile

Madalina Pamfile, in varsta de 19 ani, si-a facut debutul in showbiz la bratul controversatului edil de Constanta, Radu Mazare. Imediat, tanara a atras atentia presei, mai ales ca toata lumea o credea noua iubita a primarului. Acest episod a propulsat-o rapid in lumina reflectoarelor. Pamfile s-a remarcat mai apoi prin numeroasele sale escapade amoroase cu "craii de Dorobanti", insa momentul culminant l-a atins atunci cand a fost parasita de fotabalistul Gabi Matei.

Tanara mergea bauta la fostul sau iubit si ii dadea cu picioarele in usa, implorandu-l sa ii deschida. Acest episod s-a terminat destul de urat, Madalina fiind chiar agresata fizic de fotbalist si arsa cu tigara.

De cateva luni insa, se pare ca Madalina si-a gasit linistea alaturi de un alt fotbalist, Claudiu Belu-Iordache de la Concordia Chiajna. Tanarul i-a pus inima pe jar vedetei, care se pare ca s-a cumintit foarte rapid si chiar are ganduri de casatorie.

"Pamfile ii gateste lui Claudiu si are grija de el sa nu iasa prin cluburi sau prin baruri. Ei se feresc de ochii lumii, pentru ca Madalina nu vrea sa apara cu el si sa-i faca rau, mai ales dupa ce s-a scris despre ea ca l-ar fi distrus pe Gabi Matei de la Steaua. Madalina si Claudiu se iubesc mult, toata lumea de la Chiajna a aflat de relatia lor, le doresc tot binele",a declarat un bun prieten al fotbalistului pentru wowbiz.ro.


2. Daniela Crudu

O alta rebela a showbizului romanesc care s-a cumintit subit este si fosta asistenta TV a show-ului "Un show pacatos" Daniela Crudu. Motivul pentru care Daniela a renuntat la viata sa libertina este nimeni altul decat fotbalistul Mihai Costea, despre care s-a zvonit, de asemenea, ca ar fi agresat-o fizic pe Daniela.

Cu toate acestea, Daniela Crudu a hotarat sa renunte la tot pentru dragostea lui "Nila". A parasit lumina reflectoarelor, nu mai merge nici la defilari de moda si nici in cluburi, ci sta in permanenta cu iubitul sau.


3. Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu, implicata si ea in numeroase scandaluri amoroase si chiar sexuale, a hotarat, pe 29 septembrie, sa se faca fata de casa. Ea s-a casatorit cu realizatorul TV Victor Slav, desi nimeni nu credea in aceasta relatie, tinand cont mai ales de viata aventuroasa a Biancai.


4. Laura Andresan

Laura Andresan, sau fosta "profa de sex", cum era cunoscuta pana nu de mult in showbiz, a renuntat la celebritate cu cativa ani in urma. Vedeta are o relatie cu raperul Grasu' XXL si face orice sa nu mai apara in atentia publicului. De altfel, Laura Andresan a si specificat ca acum are o alta viata si se ocupa cu alte activitati ce nu mai sunt de interes public si de aceea doreste sa nu mai fie contactata de jurnalisti.



Sursa foto: expresspress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare