Vedete din Romania

#barack obama #paula seling #oana zavoranu #bianca ionita #animale vedete

4 vedete obsedate de animalele lor

Inainte de toate, celebritatile sunt si ele persoane normale, fiecare avand slabiciunile si obsesiile sale, pe care si le formeaza uneori din lipsa de timp pentru socializare sau, pur si simplu, in urma unor neimpliniri si deceptii. Din aceste motive, multe dintre vedete ajung sa isi canalizeze intreaga atentie asupra animalelor lor de companie, pentru care ar face orice. Iata cateva vedete obsedate de animalele lor de companie.

1. Bianca Ionita

Prezentatoarea TV Bianca Ionita, de la Kanal D, a trecut prin momente cumplite la inceputul lunii iulie, cand bulldogul sau francez, Unu, a trecut printr-o operatie destul de grea. Stirista de la Kanal D spune ca ar face orice pentru cainele sau, de aceea a hotarat sa ii ofere acestuia o vacanta de relaxare si recuperare in Grecia.

Pentru a-i oferi tot confortul, vedeta i-a cumparat bulldogului sau, Unu, chiar si o vesta speciala de inot.

In plus, imediat dupa operatie, Bianca Ionita a mers cu patrupedul sau si la sedinte de recuperare la o piscina.

"La doar o zi dupa operatie, Unu a reusit sa mearga, asa ca recuperarea e foarte importanta", a explicat ea Bianca Ionita.




2. Oana Zavoranu

Putina lume nu a aflat sau auzit macar in trecat de celebrul pisoi Marty al Oanei Zavoranu. Marty este probabil cel mai rasfatat si alintat animal de companie din lumea showbizului romanesc. Pentru Oana Zavoranu, Marty este cea mai de pret fiinta. In anul 2012, vedeta i-a organizat acestuia chiar si o petrecere la implinirea a 16 ani.

3. Paula Seling

Cantareata Paula Seling este o mare iubitoare de animale, de aceea in aceste zile, in care au loc proteste contra maidanezilor dupa ce a avut loc tragicul incident cu micutul Ionut, care a fost ucis de o haita de caini, incearca sa ia apararea animalelor cu orice pret. Artista are si ea un catelus, Sami, pe care il adora si ii face toate poftele. Paula nu pleaca in niciun concediu fara Sami si atunci cand este in vacanta are grija ca acestuia sa nu ii lipseasca nimic.


4. Barack Obama

Chiar si presedintele SUA, Barack Obama, are o obsesie pentru confortul animalului sau de companie, catelul Boo. Acest patruped prezidential este rasfatat la maximum si este recunoscut pentru pasiunea sa pentru baseball. Barack Obama este atat de mandru de cainele sau incat i-a facut chiar si un portret oficial in care apare Boo apare pe un cartonas de baseball.

Sursa foto: parade.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare