Vedete din Romania

#charlie sheen #droguri #angelina jolie #alex velea #droguri vedete #narcotice

5 vedete care au avut probleme cu drogurile

Lumea sclipitoare a showbizului ofera celebritatilor nu doar faima si bani. Ea ascunde si numeroase capcane. Una dintre cele mai mari este reprezentata de posibilitatea de a accesa foarte usor anumite substante interzise, precum drogurile. Iata cateva vedete care au avut probleme cu stupefiante sau care inca se lupta cu acest viciu.

1. Alex Velea

De ceva vreme, in presa se tot zvoneste ca Alex Velea ar fi consumator de droguri. Desi nu a fost niciodata prins consumand stupefiante, se pare ca taietura de la spranceana cantaretului l-a dat de gol ca a avut sau inca are probleme cu acest viciu.

Potrivit site-ului wowbiz.ro, in anii '80, consumatorii de droguri isi radeau o parte din spranceana, ca semn distinctiv si de recunoastere a membrilor consumatori de droguri.


2. Ileana Lazariuc si Ion Tiriac

Cantareata Ileana Lazariuc si sotul sau, Ion Alexandru Tiriac, au fost implicati in anul 2004 intr-un imens scandal, ei fiind urmariti penal din cauza drogurilor. Ion Tiriac a fost anchetat pentru trafic si consum de droguri de mare risc, iar Ileana Lazariuc a fost cercetata pentru detinere de droguri in vederea consumului propriu.

De-a lungul anchetei, cei doi au negat vehement ca ar fi consumat astfel de substante narcotice.


3. Angelina Jolie

Celebra actrita Angelina Jolie a recunoscut public ca a avut o tinerete destul de agitata si ca a consumat droguri de toate felurile, printre care cocaina, heroina sau ecstasy. Vedeta a declarat insa ca a renuntat la stupefiante de mult si ca nu ar mai cadea prada acestora, mai ales ca acum este mama a sase copii.

4. Oprah Winfrey

Desi poate nu ai fi banuit niciodata, celebra prezentatoare TV Oprah Winfrey a fost consumatoare de droguri in tinerete. Vedeta fost data de gol de un fost iubit al sau, acesta publicand acest lucru intr-o carte. Ulterior, realizatoarea TV a povestit despre aceasta perioada tumultuoasa din viata sa chiar in cadrul unei emisiuni a show-ului pe care il modereaza.

5. Charlie Sheen

Problemele pe care actorul Charlie Sheen le are cu alcoolul si cu drogurile nu mai sunt un secret pentru nimeni. Socant este insa faptul ca Sheen a consumat pentru prima oara substante interzise la varsta de 11 ani. De asemenea, in anul 1998, actorul si-a injectat o supradoza de cocaina, fapt ce l-a determinat pe tatal actorului sa il denunte si sa il interneze intr-o clinica de dezintoxicare.




Sursa foto: ziarulring.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului