Vedete din Romania

#copii #vedete #nastere #maternitate #monica anghel #daniela gyorfi #marcel pavel #nadia comaneci

5 vedete care au devenit parinti la varste inaintate

Multe vedete amana casatoria si planurile de a-si intemeia o familie din dorinta de a se afirma in cariera. Altele insa ajung sa impace atat viata profesionala, cat si viata de familie si sa aiba copii, unele dintre ele chiar daca o fac la varste mai inaintate. Cel mai recente exemplu este sotia cantaretului Marcel Pavel, care, la varsta de 41 de ani, este insarcinata cu cel de-al treilea copil al cuplului. Familia Pavel nu este insa singurul caz, mai multe vedete au hotarat sau s-a intamplat pur si simplu sa devina mame la varste inaintate.

1 Monica Anghel

Cantareata Monica Anghel a devenit mama la varsta de 39 de ani. Artista a amanat acest moment pentru a avea o cariera stralucitoare, insa atunci cand l-a intalnit pe actualul sau sot, viata sa s-a schimbat complet, iar dorinta de a-si intemeia o familie a fost din ce in ce mai mare. Astfel in 2010, Monica Anghel si-a vazut si acest vis implinit: a adus pe lume un bebelus perfect sanatos, despre care spune ca este cea mai mare realizare a sa.

2 Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi a fost mereu o fire rebela si independenta. Boala mamei sale si cariera au fost intotdeauna prioritatile artistei.

In momentul in care l-a cunoscut insa pe George Tal, Daniela Gyorfy a devenit un alt om. Solista a devenit mama la 42 de ani. Ea a nascut pe 16 februarie 2011, prin cezariana, o fetita sanatoasa, pe care o cheama Maria.

3 Nadia Comaneci

Fosta gimnasta Nadia Comaneci a nascut un baietel,pe cand avea 44 de ani, iar sotul ei, Bart Conner, 48 de ani. Desi a nascut la o varsta destul de inaintata, Nadia nu a avut probleme nici pe perioada sarcinii, nici la nasterea fiului sau, Dylan.

4 Printesa Lia a Romaniei

Printesa Lia a Romaniei, sotia Printului Paul, a devenit mamica in ianuarie anul trecut, la varsta de 58 de ani, cand l-a adus pe lume pe Carol Ferdinand, care la nastere a cantarit 2,200 de kilograme si a avut 47 de centimetri lungime.

5 Sanda Ladosi

Sanda Ladosi si-a dorit foarte mult sa aiba un copil, insa artista a avut probleme medicale si a ramas insarcinata cu greu. Dupa aproape sapte inseminari in vitro, cantareata Sanda Ladosi a reusit sa ramana insarcinata, iar in anul 2007, la varsta de 37 de ani, cantareata a adus pe lume un baietel, pe nume Bogdan.

Sursa foto: www.ziaremondene.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare