Vedete din Romania

#sandra bullock #jennifer lopez #rachel mcadams #robert pattinson #vedete minciuni #minciuni cariera

5 vedete care au mintit pentru a avea succes in cariera

Sinceritatea nu este intotdeauna cel mai bun atu atunci cand vrei sa ai succes in cariera, iar acest lucru l-au aflat si cateva nume celebre de la Hollywood. Iata cateva vedete care au apelat la minciuna pentru a obtine popularitate, bani sau diverse roluri.

1. Robert Pattinson

La debutul sau in lumea cinematografica, Robert Pattinson reusea sa obtina roluri in diverse proiecte cinematografice spunand ca a facut Academia Regala de Arte Dramatice. Mica sa miciuna era imediat crezuta, mai ales datorita accentului sau englezesc. Actorul a marturisit, de asemenea, ca ani la rand i-a mintit pe producatori ca a facut Universitatea Oxford. Odata cu rolul din "Twilight", Pattinson a recunoscut a renuntat la acest obicei.

2. Sandra Bullock

Celebra actrita Sandra Bullock a avut si ea perioade destul de dificile in cariera, cand, pentru a obtine un rol era nevoita sa se foloseasca de diverse minciuni.

Astfel ca, in 1990, vedeta a mintit ca are 29 de ani, desi avea doar 26 pentru a obtine rolul unui om de stiinta in "Love Potion".

3. Jennifer Lopez

Pentru ca nu este frumos sa iti dezvalui adevarata varsta daca esti o doamna cu renume, cantareata Jennifer Lopez a mintit inca de la debutul sau ca este nascuta in 1970. Secretul sau a fost insa deconspirat de politia NYPD, dupa ce ea si Puff Daddy au fost martorii unui schimb de focuri intr-un club de noapte. Politia a dezvaluit atunci ca vedeta este nascuta, de fapt, in 1960.

4. Rachel McAdams

Actrita Rachel McAdams a vrut cu orice pret sa castige un casting pentru un rol in pelicula "Wonder". Vedeta l-a mintit pe regizorul Terrence Malick ca este o mare iubitoare de cai. In realitate, Rachel McAdams este ingrozita de aceste animale si chiar alergica.

5. Mila Kunis

Pentru a obtine un rol in "That 70's Show", Mila Kunis s-a folosit si ea de o mica minciuna in privinta varstei sale. Ea a sustinut in fata producatorilor ca are 18 ani, insa ea avea doar 14, un lucru benefic totusi tinand cont ca actrita a interpretat rolul unei adolescente cu aceeasi varsta.


Sursa foto: geekshizzle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare