Vedete din Romania

#evaziune fiscala #amenzi circulatie #leonardo dicaprio #gerard depardieu #vedete amenzi

5 vedete care au primit amenzi usturatoare

Multe dintre staruri uita de statul lor in anumite momente si ajung in situatii jenante, extrem de mediatizate, pentru care primesc si amenzi destul de usturatoare. Celebritatea de care se bucura insa nu le scapa de sanctiuni atunci cand acestea incalca legea. Iata cateva vedete care au fost amendate atunci cand au facut un pas gresit.

1. Gerard Depardieu

Actorul Gerard Depardieu a fost amendat in noiembrie anul trecut de un tribunal din Paris cu suma de 4.000 de euro, dupa ce a fost prins conducand scuterul sau sub influenta alcoolului . Vedeta avea o concentratie de alcool in sange de trei ori mai mare decat cea legala.

2. Pussycat Dolls

Trupa Pussycat Dolls a fost amendata cu 3.400 de dolari in urma unui concert sustinut in Kuala Lampur, Malaezia. Vedetele au fost sanctionate deoarece au prezentat pe scena dansuri lascive si au purtat vestimentatii destul de sumare prin care au aratat mai mult din corpul lor decat era permis prin lege.

3. Leonardo DiCaprio

Actorul Leonardo DiCaprio a fost amendat cu 50.000 de dolari in urma unei distractii intr-un hotel de la Cannes. Actorul si-a petrecut o noapte impreuna cu sapte femei, iar lucrurile au scapat de sub control, acestia devastand practic camera. Hotelierii au gasit toate lucrurile arse de tigara, covoarele, paharele si oglinzile de cristal distruse in totalitate.

4. Keith Richards

Celebrul muzician al trupei Rolling Stones, Keith Richards a primit o amenda de 20.000 de lire sterline pentru ca nu a returnat la timp cartile pe care le-a imprumutat de la biblioteca.

Artistul a marturisit ca in adolescenta ii placea foarte mult sa citeasca si ca mai bine de jumatate dintre cartile pe care le-a luat de la biblioteca sunt in posesia sa chiar si de 50 de ani.

5. Spiro Agnew

Spiro Agnew, fost vicepresedinte al Statelor Unite ale Americii, a fost amendat cu 40.000 de dolari pentru evaziune fiscala. Agnew a fost singurul vicepresedinte american care a fost nevoit sa demisioneze din cauza unor acuzatii penale.



Sursa foto: fanpop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului