Vedete din Romania

#mihaela radulescu #gabriela cristea #tania budi #emisiuni tv #mihaela tatu #prezentatoare tv

5 vedete care isi cauta gloria pierduta

Succesul nu tine o vesnicie, nici macar atunci cand esti vedeta TV. Pot confirma acest lucru fostele glorii ale televiziunilor din Romania. Candva, faceau audiente colosale cu emisiunile lor, insa odata cu trecerea timpului, au fost date la o parte de producatori si au intrat intr-un con de umbra. Unele persoane publice au incercat sa revina in prim-plan, dar succesul s-a lasat asteptat. Cu toate acestea, ele nu se dau batute si spera sa reinvie glorie pierduta.

1 Mihaela Tatu

In urma cu cativa ani, Mihaela Tatu era una dintre cele mai indragite moderatoare TV. Prezenta emisiunea "De 3X femeie", iar audientele erau mai mult decat satisfacatoare. Intre timp, Mihaela s-a retras din televiziune, din motive personale, iar acum cauta gloria de altadata.

Recent, Mihaela Tatu a marturisit ca i-ar placea sa prezinte o emisiune TV de travel, deoarece este pasionata de calatorii.



Sursa foto:click.ro

2 Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu pare sa calce pe urmele lui Stefan Hrusca. Asa cum artistul vine in Romania doar iarna, in preajma Craciunului, asa si Mihaela Radulescu are reveniri sezoniere in tara. De aceasta data, fosta vedeta TV va face parte din juriul unei emisiuni estivale, alaturi de Daniel Buzdugan si Rona Hartner.




Sursafoto:301.ro

3 Cristian Tabara

Indragit de o tara intreaga pentru emisiunile pe care le realiza in urma cu cativa ani, Cristian Tabara este decis sa isi gaseasca din nou gloria de altadata. De curand, el a inceput sa prezinte o emisiune de turism la postul national si spera sa atraga telespectatorii in fata micului ecran.



Sursa foto:ziarulring.ro

4 Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a fost una dintre cele mai apreciate vedete ale postului Kanal D, inca de la deschiderea lui, dar sefii au decis in vara anului trecut sa o concedieze prin SMS. Intrata intr-un con de umbra, avand conturile goale, Gabriela Cristea a incercat din rasputeri sa atraga atentia asupra ei, pentru a primi noi oferte. Din fericire pentru ea, divortul de Marcel Toader a venit la timp, iar mediatizarea excesiva a scandalului a readus-o in lumina reflectoarelor.

Din toamna, Gabriela Cristea va incerca sa aiba iar gloria de altadata, cu emisiunea "Drept la tinta", prezentata momentan de Oana Roman.



Sursa foto:expresspress.ro

5 Tania Budi

In anii '90, Tania Budi era una dintre cele mai indragite crainice de la postul national, dar odata cu modernizarea televiziunii publice a fost data uitarii. Acum, Tania este in cautarea gloriei pierdute. Ea revine in televiziune, la postul care a consacrat-o, unde va prezenta un show de duminica, "De la A la Infinit".



Sursa foto:libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare