Vedete din Romania

#dan bittman #laurentiu duta #pavel bartos #daniel buzdugan #parteneri vedete #soti vedete

5 vedete care isi tin ascunsi partenerii de viata

Desi majoritatea vedetelor isi etaleaza povestile de dragoste in mass-media, exista insa si cateva celebritati care isi tin departe de ochii presei partenerii de viata, deoarece isi doresc sa nu isi implice si familia in aceasta lume mondena si sa isi pastreze intacta imaginea personala. Iata cateva vedete care isi tin partenerii de viata ascunsi de ochii curiosilor.

1 Laurentiu Duta

Cantaretul si compozitorul Laurentiu Duta traieste o frumoasa poveste de dragoste cu sotia sa, Ianula, de 20 de ani, o adevarata performanta tinand cont de numeroasele despartiri prin care trec vedetele in prezent.

Desi si-a facut debutul in lumea showbizului inca de tanar, Laurentiu Duta a fost mereu discret si foarte zgarcit in dezvaluirea detaliilor din viata sa personala. De asemenea, Laurentiu Duta a reusit, totodata, sa iti tina sotia departe de ochii presei timp de 20 de ani. De curand insa, acesta a acceptat sa fie fotografiat impreuna cu Ianula, la nunta unor prieteni, unde erau nasi.

2 Pavel Bartos

Actorul si realizatorul TV Pavel Bartos, desi este o fire vesela si mereu pus pe sotii, si-a tinut si el departe de mass-media familia. Anul acesta insa le-a prezentat-o fanilor pe sotia sa, Anca, dar si pe cele doua fiice ale sale.

3 Mircea Radu

Prezentatorul TV Mircea Radu a fost cuplat de presa de-a lungul timpului cu nenumarate femei, atat cunoscute, cat si necunoscute. Desi mereu era intrebat daca si-a gasit jumatatea, Mircea Radu a evitat de fiecare data sa dea detalii despre viata sa personala. El a reusit chiar si performanta de a o tine ascunsa pe actuala sa sotie, Raluca, pana de curand, cand a anuntat ca se casatoreste. Zilele trecute, Mircea Radu a devenit si tatic.

4 Daniel Buzdugan

Chiar daca in emisiunile pe care le face Daniel Buzdugan nu prezinta prea mare incredere, tinand cont de numeroasele farse pe care le-a facut, in viata de zi cu zi, prezentatorul de radio este un barbat foarte serios, care incearca cu orice pret sa isi pastreze intacta intimitatea.

Desi este impreuna cu sotia sa de peste 15 ani, putine persoane stiu cum arata partenera sa de viata, Monica, cu care are impreuna doi copii.



5 Dan Bittman

Desi se iubesc de peste 20 de ani, Dan Bittman si iubita sa, Liliana, nu au facut pasul cel mare spre altar. De asemenea, cei doi au incercat sa stea cat mai departe de ochii presei. Escapadele amoroase ale cantaretului au facut insa ca in ultima perioada Liliana sa apara in presa tot mai des.




Sursa foto: atentiune.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare