Vedete din Romania

#vedete #michael douglas #hugh hefner #tina turner #vedete casatorie #Israela Vodovoz

5 vedete care s-au casatorit dupa 50 de ani

Viata agitata, celebritatea si tentatiile lumii mondene sunt principalele motive pentru care multe dintre vedete amana momentul casatoriei si ajung sa intre intr-un mariaj la varste destul de inaintate. Iata cateva dintre celebritatile care au hotarat sa faca pasul cel mare spre altar dupa varsta de 50 de ani.

1. Tina Turner

Celebra cantareata Tina Turner a anuntat recent ca este pregatita sa devina din nou mireasa, la varsta de 73 de ani. Artista are o relatie de 25 de ani cu iubitul sau, Erwin Bach, mult mai tanar decat aceasta, 57 de ani.

Potrivit presei internationale, nunta va avea loc la palatul pe care Tina Turner il detine pe malul lacului Zurich.



Cantareta Tina Turner nu este la primul mariaj, ea mai fost casatorita cu celebrul cantaret Ike Turner, de care s-a despartit din cauza violentei domestice.

2. Hugh Hefner

Patronul revistei pentru adulti "Playboy", Hugh Hefner, s-a casatorit anul acesta, chiar in Noaptea de Anul Nou, cu tanara sa logodnica, Crystal Harris, la varsta de 86 de ani. Sotia sa este mai tanara decat el cu 60 de ani, are doar 26 de ani.

Hugh Hefner a mai trecut pana acum prin doua mariaje. El a mai fost casatorit cu Mildred Williams - din 1949 pana in 1959 - si cu Kimberley Conrad - din 1989 pana in 2010. Omul de afaceri are patru copii.

3. Israela Vodovoz

Israela Vodovoz, una dintre cele mai bogate femei din Romania, cu o avere estimata la 50 de milioane de euro, a atras atentia opiniei publice dupa ce a hotarat sa se casatoreasca cu iubitul sau mai tanar cu 30 de ani decat ea.

Israela, acum in varsta de 71 de ani, s-a casatorit in anul 2008 cu Liviu Arnautu. Desi nimeni nu credea in viitorul acestei relatii, cei doi au dovedit inca o data ca dragostea nu are varsta.

4. Ilie Nastase

Fostul sportiv Ilie Nastase s-a casatorit la sfarsitul lunii iunie 2013, la varsta de 66 de ani, cu iubita sa, Brigitte Sfat, dupa o relatie de doi ani. Tenismenul a mai fost casatorit de trei ori si are cinci copii.

5. Michael Douglas

Celebrul actor Michael Douglas s-a casatorit cu actrita Catherine Zeta-Jones in anul 2000, la varsta de 58 de ani. Relatia lor dureaza de mai bine de 10 ani si au impreuna doi copii.



Sursa foto: cinemagia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare