Vedete din Romania

#vedete intern # haine second-hand #adelina pestritu #oana lis #showbiz #lili sandu #elena gheorghe #andreea marin

5 vedete care se imbraca de la second hand. N-ai fi crezut ca sunt atat de zgarcite!

Au o multime de bani, dar ce daca! Multe dintre divele autohtone aleg sa poarte haine inchiriate sau sa isi imbogateasca garderoba cu piese cumparate de la second hand.

Lili Sandu

Sursa foto: click

Lili Sandu a reaparut dupa ani buni in peisajul monden datorita emisiunii "Danseaza printre stele" pe care o prezinta impreuna cu Horia Brenciu. Desi si-a negociat un onorariu de invidiat - 25.000 de euro pe sezon - Lili nu da mii de lei pe o rochie si punct. Pentru a arata impecabi in fata telespectatorilor, diva isi inchiriaza rochii de Oscar de la un magazin online. Asa se face ca la ultima emisiune Lili a imbracat o rochie a brandului Blumarine, cu pret de catalog de 16.000 de lei. Cat crezi ca a dat Lili pe ea? 995 de lei. Dar nu a putut sa se bucure de ea decat patru zile, pentru ca apoi a trebuit sa o restituie buticului de unde o inchiriase.

Citeste si:

Printesele care au facut de ras monarhia. De la scandaluri sexuale, la lupte ilegale

Top 5 cele mai frumoase familii din showbiz

Scandal la Casa Regala. Ducesa Kate tocmai a aflat ca...

Andreea Marin

Sursa foto: evz.ro

Si credea cineva ca "Zana" Andreea Marin nu umbla si ea pe la magazinele cu haine deja purtate? Ei, bine, bruneta se pare ca nu s-a mai multumit cu ce are prin garderoba, astfel ca la ultimele trei evenimente la care a participat in weekend a purtat trei tinute inchiriate. Pana la urma, erau niste evenimente caritabile, iar diva nu era sa vina imbracata cu cele mai valoroase haine din sifonier.

Elena Gheorghe

Sursa foto: click.ro

Elena Gheorghe ne-a obisnuit deja ca nu are fite de vedeta si ca stie sa fie sa isi chiverniseasca bine banii castigati din concerte si videoclipuri. Click.ro scrie ca luna trecuta, la evenimentul Media Music Awards, de la Sibiu, artista defilat intr-o rochie a brandului Bleumarine al carui pret e de 20.500 de lei. Ei, bine, Elena n-a dat nici pe departe atat, ci doar 995 de lei!

Oana Lis

Sursa foto: spynews.ro

Vremurile cand Oana Lis se bucura de banii facuti de sotul sau, Viorel Lis, pe cand avea afaceri prospere au cam apus. Oana obisnuieste acum sa ia la pas magazinele second-hand de cartier in cautarea de haine ieftine. Iar cand nu merge aici, da o raita prin targurile vintage. Nu demult, ea a postat pe Facebook o fotografie in care le arata prietenilor virtuali ca si-a cumparat o pereche de ochelari de soare purtati.

Adelina Pestritu

Sursa foto: libertatea.ro

Si Adelina Pestritu mizeaza uneori pe unicitatea pieselor second-hand. "Fac cumparaturi si la magazinele cu haine second hand." Astfel, Pestritu a afirmat: "In second hand am intrat, dar in afara. Erau lucruri ok. Acolo sunt oameni care au milioane de euro si se imbraca de la second hand. Si dau dovada si de modestie in acest fel", a spus bruneta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare