Vedete din Romania

#mariah carey #sarcina #vedete #andra #jessica simpson #claudia pavel #adriana nicolae #ascundere sarcina

5 vedete care si-au ascuns sarcina mult timp

Sarcina este una dintre cele mai frumoase perioade din viata unei femei si cele mai multe reprezentante ale sexului frumos se grabesc sa-si anunte prietenii, familia si cunoscutii cand urmeaza sa devina mamici. Nu acelasi lucru se poate spune si despre unele vedete feminine de la noi si de peste hotare, care si-au ascuns cat au putut de mult sarcina, fie pentru a evita intrebarile jurnalistilor, fie din superstitie.


1. Claudia Pavel

Claudia Pavel s-a stabilit in America, la sora ei, in urma cu aproximativ un an, pentru a urma cursurile unei scoli de actorie. De cand a lasat showbizul autohton pentru anonimatul american, solista nu a mai dat niciun semn de viata, astfel ca nimeni nu stia cu ce se ocupa.

Joi, Claudia Pavel a anuntat prin intermediul unui mesaj postat pe pagina ei de Facebook faptul ca a devenit mamica unui baietel. Stirea este cu atat mai surprinzatoare cu cat vedeta nu a soptit nicio vorba despre faptul ca ar fi insarcinata. Chiar daca nu se stie ce a determinat-o pe Cladia Pavel sa-si ascunda sarcina, cert este ca baietelul ei va primi la botez numele Noah.



Sursa foto: ziarulring.ro


2. Adriana Nicolae

Adriana Nicolae se apropie de recordul detinut de Claudia Pavel. Actrita a reusit sa-si ascunda sarcina timp de 7 luni. Motivul: nu voia ca sarcina ei sa afecteze activitatea Teatrului National de Opereta. In 2011, Adriana Nicolae a iscat un scandal monstru in showbiz, dupa ce a anuntat ca tatal copilului ei poarta numele Junior. Primul vizat a fost Stefan Banica Junior, mai ales ca cei doi se cunosteau de mult timp.



Sursa foto: protvmagazin.ro


3. Andra

Si Andra a asteptat mult timp pana sa confirme in presa faptul ca este insarcinata. Toata vara anului 2010 s-a zvonit ca artista ar fi insarcinata cu primul copil, insa confirmarea sarcinii a venit abia toamna, cand fatul avea deja 4 luni. Andra si-a motivat ascunderea sarcinii prin faptul ca este superstitioasa si ca voia sa se asigure ca sarcina decurge perfect inainte de a o dezvalui.



Sursa foto: libertatea.ro


4. Mariah Carey

Mariah Carey este foarte superstitioasa, motiv pentru care si-a ascuns sarcina in primele luni. Cu greu a confirmat ca este insarcinata cu gemeni, mai ales ca nu ii place sa dezvaluie lucruri care tin de viata ei privata.



Sursa foto: thatgrapejuice.net


5. Jessica Simpson

In 2011, Jessica Simpson si-a ascuns sarcina pana cand burtica a inceput sa fie foarte vizibila. Chiar si asa, artista s-a ferit sa o confirme si a cerut o suma colosala de bani pentru a spune un simplu "da" sau "nu", desi burtica nu mai putea fi ascunsa nici macar in Photoshop.



Sursa foto: 258mafia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului