Vedete din Romania

#radu valcan #parinti #vedete #nicoleta luciu #ileana lazariuc #gabriela cristea #mircea solcanu

5 vedete certate cu parintii

Viata te pune la un moment dat in fata unor alegeri dificile. Iar ele par sa fi ales un drum separat de cel al propriilor parinti. Sunt vedetele autohtone, firi rebele si independente, care au avut divergente in trecut cu tatii lor, iar astazi par a fi uitat complet de ei. Iata 5 vedete certate cu parintii.


1. Radu Valcan

Nu multa lume stia asta pana acum, dar Radu Valcan nu a mai vorbit cu tatal sau de 7 ani de zile. La 60 de ani, Vasile Valcan sufera din pricina unei boli de inima si traieste dintr-un salariu de taximetrist. El a povestit tabloidului Click! chinurile prin care trece. In replica, actorul a postat un mesaj pe pagina sa oficiala de Facebook.

"Dl Valcan Vasile a intrat in atentia publicului cu unicul scop de a-si cere anumite "drepturi". Domnul in cauza nu este tatal meu natural, chiar daca amandoi purtam acelasi nume. El este "un tata vitreg" - la propriu si la figurat - de care nu vreau sa mai aud si cu care am ales sa nu mai vorbesc de cativa ani buni. Amintirile pe care mi le trezeste numele lui sunt triste si dureroase.(...)".


2. Nicoleta Luciu

Din pacate, pe cat de fructuoase sunt, in prezent, viata personala si cariera Nicoletei Luciu, pe atat de mult a suferit vedeta in copilarie. Sotia lui Zsolt Csergo il stia pe tatal sau de frica, mai ales cand acesta obisnuia sa bea si sa ii bata mama. Ea a preferat sa rupa orice legatura cu Ion Luciu, acuzandu-l ca a cazut in patima bauturii si nici macar nu l-a invitat la nunta sa ori la botezul copiilor sai.


3. Ileana Lazariuc

Frumoasa sotie a lui Ion Ion Tiriac a iesit din showbiz si traieste o viata linistita. Insa lucrurile nu au fost mereu atat de roz in viata Ilenei Lazariuc. Vedeta nu mai vorbeste cu Gheorghe Criganuta, tatal ei, de peste 20 de ani. Pentru ca barbatul obinuia sa bea, Anastasia Lazariuc si-a luat fiica de acasa pe cand acesta avea 8 ani si nu s-a mai intors.


4. Mircea Solcanu

Mircea Solcanu are si el amintiri neplacute despre tatal sau. Acesta a marturisit ca acela care i-a dat viata ii batea adeseori mama, iar el era deosebit de afectat. Cand femeia a reusit sa divorteze, Mircea si sora lui s-au bucurat enorm.


5. Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a fugit de acasa pe cand era tanara. Ea s-a certat foarte tare cu parintii ei si nu au mai avut o relatie apropiata de foarte multi ani. Mai mult chiar, vedeta tv nu a participat nici la inmormantarea mamei ei din 2010. Acum, tatal ei, Eugeniu, o acuza ca este vinovata de decesul mamei din cauza indiferentei de care a dat dovada.



Sursa foto: protvmagazin.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare