Vedete din Romania

#rochii #aura cercel #ingrid vlasov #tinute oscar #creatori romani #Maria Lucia Hohan

5 vedete de la Hollywood imbracate de creatori romani

Multe dintre starurile de la Hollywood au renuntat la celebrele case de moda precum Armani, Dolce Gabbana sau Channel in detrimentul unor tinute create de designeri romani mai putin cunoscuti peste hotare, care au reusit sa le cucereasca cu creatiile lor extrem de rafinate si diafane. Iata cateva dintre celebritatile de la Hollywood care au ales sa defileze pe covorul rosu in tinute create de designeri romani.

1 Maria Menounos

Actrita americana Maria Menounos a ales sa poarte la decernarea Premiilor Oscar o rochie semnata Maria Lucia Hohan, de culoare verde pal, vaporoasa, care i-a dat un aer diafan. Maria Lucia Hohan a reusit sa se impuna in lumea modei de la Hollywood in doar doi ani.

2 Jennifer Hudson

Printre vedetele care au mai fost cucerite de rochiile creatoarei romane se mai numara si cantareata Jennifer Hudson, care a ales sa poarte o rochie neagra creata de Maria Lucia Hohan chiar la ziua presedintelui SUA, Barack Obama.

3 Selena Gomez

De creatiile designerului roman Maria Lucia Hohan s-a indragostit si cantareata Selena Gomez, care a purtat o rochie nude in cadrul unei emisiuni.

4 Lady Gaga

Excentrica cantareata Lady Gaga, care este mereu in cautarea unor tinute inedite, si-a gasit si in Romania un creator de moda pe gustul sau: designerul Ingrid Vlasov. Lady Gaga a purtat trei tinute ale creatoarei romane Ingrid Vlasov, pe care stilistii vedetei au remarcat-o in cadrul festivalurilor de moda de la Paris.

Imediat dupa ce cantareata a purtat tinutele sale, Ingrid Vlasov a fost mentionata in publicatii precum "New York Times" si "The International Herald Tribune", la sectiunea moda.




Tot Lady Gaga s-a indragostit si de creatiile designerului roman Dinu Bodiciu. Vedeta a ales o tinuta rosie, formata dintr-un sacou extravagant cu umeri tridimensionali si o pereche de pantaloni rosii cu talie inalta.

5 Amber Heard

Actrita Amber Heard este o alta celebritate de la Hollywood cucerita de creatiile unui designer roman, mai exact de cele ale creatoarei Aura Cercel. Vedeta a ales sa poarte o creatie semnata Aura Cercel chiar pe covorul rosu.



Tinute ale creatoarei de moda Aura Cercel au mai purtat si cantareata Rihanna, top-modelul Eva Longoria sau Jessica Simpson.

Sursa foto: myfashionlife.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare