Vedete din Romania

#gemeni #doru todorut #parinti gemeni #Cristina de la Impact #Ovidiu Oanta

5 vedete din Romania care au gemeni

Nu doar starurile de la Hollywood dau nastere unor perechi de gemeni. In Romania, din ce in ce mai multe vedete isi maresc familia, aducand pe lume gemeni. Cea mai proaspata mamica binecuvantata cu doi bebelusi este Cristina de la Impact. Iata cinci vedete autohtone care au devenit parinti de gemeni.

1. Cristina de la Impact

De aseara, Cristina de la Impact a devenit mama a doi baietei frumosi si sanatosi, chiar daca sunt nascuti cu aproape trei luni inainte de termenul dat de medici. Artista s-a internat in spital in weekend, acuzand dureri si contractii mari. De altfel, medicii i-au spus ca exista posibilitatea ca unul dintre baieti sa se nasca mai devreme.

Iata ca aseara, la 19.10 si apoi la 19.17, dupa cum a anuntat proaspatul tatic pe Facebook, Cristina a nascut natural si fara anestezie "doi leuti cu plamani puternici, care, in ciuda prematuritatii, respira singuri si sunt peste cuvinte de iubiti!". Cristina s-a casatorit anul acesta cu Gabriel Balan, compozitorul si Dj-ul sau.

2. Ovidiu Oanta, jurnalist

Anul trecut in iunie, Ovidiu Oanta se declara cel mai fericit tata din lume dupa ce Delia, sotia sa, i-a adus pe lume gemenii Patrick si Filip. Nasterea a avut loc la Maternitatea Giulesti, iar micutii au fost sanatosi, chiar daca s-au nascut inainte de termen. Gemenii mai au o sora, Oana, care merge la scoala deja.


3. Doru Todorut, solist Deepcentral

Doru Todorut, solistul de la Deepcentral, se numara si el printre vedetele autohtone care au copii gemeni. Pe langa cele doua fetite pe care le-a botezat anul acesta, Doru si sotia sa, Rocsana, mai au o alta fetita, Rebeca Maria, in varsta de 3 ani.


4. Cosmin Murea, t-Short

Iti mai aduci aminte de formatia pop-dance t-Short? Ei bine, Cosmin Murea, cel care a facut parte din grup, este si el un fericit tata de gemeni. Mihnea Nicolae (6 ani) si Antonio Teodor (6 ani) sunt simpaticii baietei pe care Cosmin si sotia sa, Alina, ii au impreuna.

5. Mihai Morar

Mihai Morar, haiosul prezentator de la emisiunea "Rai da' buni", de la Antena 2, ingroasa si el randul vedetelor care au o pereche de gemeni. Mara si Cezara se numesc gemenele sale, de care Mihai este deosebit de mandru, motiv pentru care posteaza foarte des imagini cu ele pe contul sau de Facebook.




Sursa foto: dcnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare