Vedete din Romania

#madonna #selena gomez #alec baldwin #uma thurman #jodie foster #vedete hartuite #ordin de restrictie

5 vedete hartuite de obsedati

Celebritatile primesc multe mesaje indraznete din partea fanilor, dar uneori ele provin de la adevarati psihopati. Descopera care sunt cele mai grave cazuri de vedete hartuite de obsedati.


Cele mai multe incidente in care se dezvolta o obsesie anormala pentru o vedeta se incheie cu un ordin de restrictie. Uneori acesta nu este insa suficient pentru a-i tine departe de obsedati.

Madonna

Unul dintre cele mai cutremuratoare cazuri este obsesia lui Robert Dewey Hoskins pentru Madonna. Fost pompier care si-a dat demisia pentru a fi mai aproape de ea, Hoskins i-a trimis scrisori in care sustinea ca trebuie sa se casatoreasca cu el sau ii va "taia gatul".

Cel mai traumatizant pentru Madonna a fost momentul in care a fost obligata sa depuna marturie la proces. Cu ochii in lacrimi, cantareata a spus ca in acest fel obsedatul si-a indeplinit dorinta de a fi aproape de ea.

In urma procesului, Robert Dewey Hoskins a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru ca a ranit grav un paznic cand a incercat sa intre intr-una dintre casele Madonnei.

Jodie Foster

Cel mai cunoscut caz de obsesie periculoasa a devenit chiar o problema de securitate nationala in SUA in 1981. John Hinckley Jr s-a inscris la Universitatea Yale pentru a fi cat mai aproape de actrita Jodie Foster.

Considerand ca are nevoie de un gest "maret" cu care sa-i atraga atentia, obsedatul a calatorit la Washington si a reusit sa-l impuste pe presedintele Ronald Reagan. A fost inchis intr-un sanatoriu unde traieste si in prezent.

Uma Thurman

Obsedat de actrita din "Kill Bill", Jack Jordan a hartuit-o pe ea si pe rudele ei timp de doi ani inainte sa fie inchis. In afara de numeroasele scrisori trimise artistei, obsedatul a cautat-o si acasa. A primit 3 ani de supraveghere in 2008, dar nu a putut sta departe de blonda si a fost arestat din nou in 2010.

Selena Gomez

Dupa ce hartuit-o pe actrita si cantareata Selena Gomez, Thomas Brodnicki a depus marturie la propriul proces pentru a cere sa primeasca un ordin de restrictie.

Barbatul in varsta de 46 de ani era convins ca doar asa o poate lasa in pace, dupa ce Dumnezeu i-a spus sa o ucida.

Alec Baldwin

Femeile sunt o tinta mai populara pentru obsedati, dar si actorul Alec Baldwin a trecut prin momente ingrijoratoare din cauza unei fane obsedate.

Actrita canadiana Genevieve Sabourin, pe care nu o cunostea, l-a hartuit si urmarit la mai multe domicilii, pana a fost arestata in 2012.



Sursa foto: nydailynews.com, odee.com, msn.com, wetpaint.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare