Vedete din Romania

#mihaela radulescu #showbiz #larisa dragulescu #vedete intern #casnicii vedete #agresiuni vedete

Pe scena puternice, acasa chinuite. 5 vedete umilite de barbatii din viata lor

Tradari, umilinte, jigniri, batai. Nu sunt doar ingredientele casniciei nefericite ale unor oameni de rand, ci si ale unor vedete care pozeaza in femei puternice. Dar de ce accepta asemenea tratamente? Pentru ca, in mod inconstient, asta cauta de fapt, spun psihiatrii.

Mihaela Radulescu



Mihaela Radulescu, una dintre cele mai apreciate femei de televiziune de la noi, a recunoscut tarziu viata de cosmar pe care a trait-o alaturi de omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Abia dupa ce a divortat de el, Mihaela a avut curajul sa povesteasca opiniei publice cosmarul prin care a trecut. A facut-o mai degraba pentru a nu isi pierde copilul pe care Elan ameninta ca i-l ia. "Imaginati-va un om beat care suna noaptea la politie si spune: «Sunt Elan Schwartzenberg. In locuinta mea a intrat fraudulos Mihaela Radulescu si vreau sa veniti s-o dati afara». Ce fel de barbat face asta, domnilor? Cate femei de milionar au trait acest cosmar, doamnelor? Cate dintre voi, mamelor, ati auzit fraza asta, ca un pumnal in inima - «O sa-ti iau copilul numai asa, de-al naibii, ca sa-ti bagi mintile in cap?!». Sau «O sa-ti pun droguri in poseta ca sa te aresteze politia!?». Sau: «Daca vreau, te desfiintez oricand, demonstrez ca esti ce vreau eu»", a scris Mihaela intr-o scrisoare adresata jurnalistilor.

Desi a fost casatorita si cu Stefan Banica Jr, iar despre mariajul lor s-a spus ca nu a fost unul tocmai linistit, Mihaela a negat ca ar fi fost lovita vreodata de cantaret.

CITESTE SI:
1.000, 5.000, 10.000... Cat castiga vedetele de pe urma scandalurilor in care se baga

Copiii de vedeta care si-au bagat parintii in bucluc

Andreea Marin

Sursa foto: unica.ro

Despre viata nefericita traita de Andreea Marin alaturi de Stefan Banica s-a tot vorbit dupa divortul celor doi. Diva a recunoscut doar voalat umilintele la care a fost supusa de fostul sau sot. "Infidelitatea nu e un motiv indeajuns pentru un divort. Sunt alte lucruri mult mai grave care se pot intampla. Agresivitatea in viata de cuplu, raspunsul violent, reactii necontrolate in fata copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales ca ai un omulet alaturi care vede si simte, poate imprumuta acelasi comportament. Daca permiti sa se intample asta, e vina ta ca fiul, fiica ta va avea probleme. Nu as putea sa suport ca fiicei mele sa ii dea cineva o palma, cu sau fara motiv. Ei bine, nu! Mi-as reprosa ca parinte ca am suportat la randul meu", a spus Andreea la Kanal D.

Larisa Dragulescu


Sursa foto: libertatea.ro

Larisa Dragulescu, fosta sotie a gimnastului Marian Dragulescu, a aparut in fata camerelor de filmat cu fata vanata, dupa ce a fost batuta crunt de barbatul sau. A facut plangere la politie, apoi a intentat divort. Lipsa unui venit constant se pare ca a fost motivul pentru care Larisa a acceptat sa indure asemenea tratament violent. "Ma mai batea si inainte, chiar si in timpul sarcinii, dar acum m-a lovit cu piciorul. Dupa ce m-a batut, mi-a zis ca nu ma mai doreste si ca ma da afara din casa cu tot cu copii. Acum, nu l-as mai ierta, deja s-a ajuns foarte departe. L-am tot iertat pentru ca l-am iubit", a marturisit atunci Larisa.

Monica Gabor si Mr. Pink


Sursa foto: libertatea.ro

Recent, in presa au aparut zvonuri potrivit carora fosta doamna Columbeanu nu ar duce-o chiar pe roze in America, alaturi de iubitul sau, Mr. Pink. Una dintre prietenele fostului model spunea atunci ca Monica Gabor este atent supravegheata de oamenii milionarului si ca nu face un pas afara din casa fara sa fie insotita.

"Monica este foarte nefericita in Statele Unite, traieste ca intr-o inchisoare, si din pacate ea nu se va mai putea intoarce in Romania ca femeie libera. Ar vrea sa vina sa o vada pe Irina, deoarece ii este foarte dor de ea, insa Mr. Pink nu o lasa sa plece deocamdata. Este prizoniera intr-o tara libera", a povestit o prietena apropiata Monicai, citata de libertatea.ro. Ulterior, fosta diva de la Izvorani a venit cu lamuriri pe facebook, sustinand ca nici pe departe nu traieste atat de prost pe cum se zvoneste si ca este mai fericita ca niciodata.

Parerea specialistului


Insa, pe buna dreptate, te intrebi ce cauta oare aceste femei, care in aparenta sunt puternice, alaturi de barbati atat de violenti? Psihiatrul Florin Tudose sustine ca tocmai acest comportament este cel care le atrage ca un magnet. "Interesant este faptul ca ele, desi stiau ca acesta este violent, intrau in relatie cu el. In mod inconstient chiar asta cautau, ele provenind, probabil, tot dintr-un mediu familial destramat. Era dorinta lor de a avea un barbat care sa le bata. Uitati-va ca ele nu au facut scandal, nu au iesit sa vorbeasca despre tratamentul umilitor la care au fost supuse. Toate au evitat sa vorbeasca ascunzandu-si rusinea si, mai ales, nu au vrut sa-si rememoreze trauma", a precizat Florin Tudose pentru libertatea.ro.

CITESTE SI: Un roman, premiat la Cannes. Cine este el

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare