Vedete din Romania

# sinucidere madalina manole #vedete intern #showbiz #madalina manole

6 ani fara Madalina Manole! Mesajul fratelui “fetei cu parul de foc”

In urma cu fix 6 ani, chiar in ziua in care implinea 43 de ani, trupul Madalinei Manole a fost gasit fara suflare la parterul vilei din Otopeni in care locuia cu sotul sau, Petru Mircea. Conform anchetatorilor, moartea a survenit dupa ce vedeta a ingurgitat o cantitate destul de mare de Furadan (250 ml).

Fostul sot al Madalinei Manole, Petru Mircea, s-a recules astazi la mormantul artistei. Ca sa evite ochii curiosilor, acesta a ajuns la cimitirul Bolovani din Ploiesti foarte devreme, in jurul orei 6 dimineata. A venit singur si a adus o coroana de crizanteme albe pe care a scris ”Odihneste-te in pace, sufletul nostru curat”.

Petru Mircea a refacut si mesajul scris pe mormant. Versurile sunt acum scrise cu auriu. Nu a stat mai mult de 20 de minute la mormantul Madalinei, scrie libertatea.ro.

Nici cel mai bun prieten nu a uitat-o! "La multi ani, “fata draga” si ploiesteanca noastra iubita acolo unde esti tu! Sa incanti ingerii asa cum ai facut-o si aici! Te vom aminti mereu cu dragoste!”, a scris el. De remarcat este si starea pe care Cezar a atasat-o mesajului: “Ma simt trist”.


 

Zilele trecute, la mormantul Madalinei Manole s-au perindat si fanii artistei, care vor ca aceasta sa nu fie niciodata uitata. Nu a lipsit nici cel care se considera fanul numarul unu al Madalinei Manole, Daniel Gheorghe, care a ocmai de la Medgidia, ca sa se reculeaga la mormantul idolei lui. Daniel a adus o fotografie, o iconita, flori si lumanari.

Marian Manole ii acuza pe fanii Madalinei ca au tradat-o, ca au uitat-o si ca simpatizeaza cu Petru Mircea, cel care, in opinia lui, ar ascunde adevarul despre moartea surorii lui.

”In toti anii acestia am tacut din gura… Acum ma simt provocat de reactiile fanilor si vreau sa-i reamintesc ticalosului de la Otopeni ca n-am murit si ca inca existam. Acelui fan, Daniel Gheorghe, fanul numarul unu al Madalinei Manole, care se baga in seama nu ii voi contesta ca este fan, il cunosc de cand avea 12-13 ani, dar ma deranjeaza la el si la alti fani mai vechi ca stiu doar sa dea cateva telefoane cu cateva zile inainte de parastas sau de 14 iulie. Atunci se invita, bat apa-n piua ca ei vin la Ploiesti si vor sa ne intalnim si eventual dupa omagierea la cimitir, sa stam sa depanam amintiri frumoase si chestii de genul acesta. Dar nu i-am vazut niciodata in sase ani de zile alaturi de noi si strangandu-se ei, ad-hoc, fara prezenta noastra, facand ceva pozitiv pentru cazul acesta”, a declarat, pentru ziarul Ring, Marian Manole.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare