Vedete din Romania

#vanessa paradis #jennifer garner #selma blair #cameron diaz #gwyneth paltrow #heidi klum #varsta #vedete #look #celebritati #hollywood

6 celebritati care arata mai bine odata cu trecerea timpului

Trecerea timpului este inevitabila si, nu de putine ori, nemiloasa chiar si cu starurile de la Hollywood. Totusi, anumite vedete internationale par sa nu fie influentate negativ de anii in plus, ba din contra, par sa intinereasca!

Bunul gust in materie de vestimentatie, eleganta dobandita in timp, precum si corpul bine intretinut le fac pe celebritatile de la Hollywood sa arate la 40 de ani mai bine decat aratau in prima tinerete. Iata cateva dintre starurile internationale care fac si acum furori la fiecare aparitie pe covorul rosu.


1. Heidi Klum

Modelul Heidi Klum tocmai a implinit 40 de ani si arata impecabil, tinand cont de faptul ca este si mama a patru copii. Poate ca nu ar mai putea fi model pentru Victoria's Secret, insa este mereu o aparitie placuta la evenimentele la care participa.


2. Gwyneth Paltrow

Actrita Gwyneth Paltrow si-a imbunatatit vizibil look-ul odata cu trecerea timpului, ea fiind numita, recent, de revista "People" drept cea mai frumoasa femeie din lume in 2013.


3. Cameron Diaz

Desi Cameron Diaz a aratat foarte bine inca din tinerete, aratandu-si corpul tonifiat in numeroase filme, precum seriile "Charlie's Angels" sau "Knight and Day", actrita pare sa fie la 40 de ani mai fericita si mai sanatoasa ca oricand.


4. Selma Blair

Desi ar putea parea greu de crezut, actrita care s-a facut remarcata in multe filme adolescentine, precum "Cruel Intentions", "Legally Blonde" sau "The Sweetest Thing", a implinit varsta de 40 de ani. Actrita a reusit sa se mentina in topul celor mai bine imbracate vedete si si-a pastrat din inocenta si delicatetea din prima tinerete.


5. Jennifer Garner

Actrita a incercat sa isi mentia corpul tonifiat de-a lungul timpului. Desi are doi copii, Jennifer Garner continua si la 41 de ani sa intoarca privirile la fiecare aparitie pe covorul rosu.


6. Vanessa Paradis

In ciuda faptului ca viata sa amoroasa a avut de suferit in 2012, cand s-a despartit de Johhny Depp, tatal copiilor ei, Vanesa Paradis nu a lasat ca acest moment nefericit sa ii afecteze considerabil existenta, astfel ca frumoasa actrita continua sa se mentina in forma si sa arate impecabil chiar la 41 de ani.



Sursa foto: wallpele.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare