Vedete din Romania

#Misty #vedete rivale #vedete intern #oana frigescu #showbiz #andreea balan

6 dive s-au dezbracat de caracter. Cum si-au hartuit rivalele!

Credeai ca frumoasele din showbiz sunt imune la gelozie si invidie? Ei, bine, nicidecum! Divele mioritice au si ele rivalele lor cu care se incaiera pe unde se intalnesc. Iata cateva dintre "show-urile" stradale in care au fost implicate vedete.

Andreea Balan vs Misty



A trecut un an de cand Andreea Balan s-a despartit de Keo. Parea ca a trecut peste umilinta indurata de barbatul care a inselat-o dupa opt ani de relatie. Dar nu este asa. Blondina mai are inca multe de impartit si nu atat cu Keo, cat cu femeia care i l-a luat de langa ea.

Sursa foto: click.ro

Zielele trecute, Andreea si cu Misty s-au intalnit in trafic. Se pare ca "fosta" a luat foc cand a vazut-o pe "actuala", a sicanat-o cu masina ca intr-un film de actiune, ba chiar, sustin martorii, potrivit click.ro, Andreea i-ar fi adresat si cateva cuvinte urate.


Sursa foto: ele.ro

"Eu nu am vorbit cu ea si in niciun caz nu am dat geamul jos. Era parcata si eu eram pe acelasi drum, din intamplare. N-am ce sa discut cu ea. E o persoana inexistenta pentru mine", a declarat Andreea. Misty, in schimb, spune ca lucrurile nu stau chiar asa. "Nu am vazut-o urmarindu-ma, doar ce parcasem, iar Andreea s-a oprit langa mine. Nu am deschis geamul, nu stiu si nu m-a interesat ce a vrut sa spuna sau sa demonstreze. Nu parea prietenoasa sau sa fi vrut sa ma salute", a declarat iubita lui Keo, pentru Click!

CITESTE SI:

Ellie White, cu ochii in lacrimi! Uite ce a aflat despre bebelus in urma ecografiei
Cea mai cunoscuta actrita din Romania, divort in secret
Adelina Pestritu, mireasa! Uite cat de bine a aratat!

 


Oana Frigescu vs Roxana Sarbu

Sursa foto: cancan.ro

Un incident si mai grav s-a petrecut intre Oana Frigescu, fosta sotie a lui Andrei Badiu, si Roxana Sarbu (ex-Trident), actuala iubita a barbatului. Cele doua s-au intalnit in parc si, de la un incident neinsemnat, petrecut intre copiii lor, au ajuns sa se bata.


Sursa foto: viitoaremireasa.ro

Cele doua rivale s-au tras de par, s-au zgariat si imbrancit si nu s-au oprit pana nu au fost despartite de un trecator. Roxana Sarbu a depus plangere la Politie impotriva fostei doamne Badiu, insa toamna trecuta, cele doua au cazut la pace.

Andreea Marin vs Lavinia Parva

Sursa foto: hotstory.ei

Chiar daca intre fosta sotie a lui Stefan Banica Jr si actuala iubita a acestuia nu s-au produs incaierari la propriu, cele doua brunete s-au "intepat" de multe ori intrecandu-se in replici taioase. "Eu nu stiu nimic despre fata asta. Nu stiu daca poate sa fie un model pentru Violeta. Un model este cineva care a facut ceva in viata, care are ceva in cap", a spus Andreea Marin.

"Dansa nu ma cunoaste si nici nu are de ce sa vorbeasca despre mine. Nu cred ca ar avea de ce sa spuna asta. Am numai cuvinte frumoase la adresa ei", a declarat ironic Lavinia.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului